Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Camiler, Ramazan’da Işıl Işıl

0

BÖLGE 22.06.2016 12:03:56 1073 0
Camiler, Ramazan’da Işıl Işıl

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği ve vatandaşlarca büyük beğeni toplayan cami aydınlatmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesi Hazreti Ömer Camii’nin aydınlatması yapıldı. İbadethanelerin önemini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisalı hemşerilerimizin büyük beğenisini toplayan cami aydınlatmalarımıza mübarek Ramazan ayında da hızla devam ediyoruz. Camilerimizi led aydınlatmalarla donatarak ışıl ışıl olmasını sağlıyoruz.  Bu anlamda da hiçbir ayrım yapmadan il genelinde camii aydınlatmalarına devam ederek camilerimizin görkemini ortaya çıkarmak istiyoruz” dedi. Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Hazreti Ömer Camii de bulunduğu bölgeye farklı bir güzellik kattı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: camiler-ramazan-da-isil-isil
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.