Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CAMİLER FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON 'HACI NUSRET CAMİİ'

1

SPOR 16.08.2021 12:00:36 2495 0
CAMİLER FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON



Manisa Diyanet Gençlik spor kulübü Manisa il müftülüğü TDV diyanet Gençlik ve Diyanet Gençliğin ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur'an Kursları Camiler arası futbol turnuvası Yunusemre ilçe şampiyonu Hacı Nusret Cami ile Şehzadeler ilçe  şampiyonu Yeşilyurt Camii arasında oynanan final maçıyla turnuva sona erdi. Final maçında rakibini 4-0 yenen Hacı Nusret cami şampiyon oldu.


Kupa törenine Manisa il Müftü yardımcıları Mehmet Ceyhan ve Ramazan Erba’da katıldı.
Manisa il Müftü yardımcısı Mehmet Ceyhan turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek,” Yaz aylarında öğrencilerimize hem Kuran’ı Kerim öğretip, hem de böyle sosyal faaliyetler düzenlenmesi çok güzel. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.”dedi.

İlk ikiye giren takıma madalya ve kupaları takdim edildi. Katılan tüm öğrencilere de Diyanetin Geçerken dergisi hediye edildi.

Şampiyon olan Hacı Nusret Cami takımına kupa ve madalyalarını takan Diyanet Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener ,”Çok çekişmeli heyecan dolu centilmence bir turnuva geçirdik. Finalini yaptığımız turnuvaya katılan tüm öğrenci ve hocalarımız memnun oldu. Diyanet Gençlik olarak her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanındayız Diyanet Gençlik Merkezimizde çocuklarımıza gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz her zaman devam etmektedir. Gençlik Merkezimize çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz.” dedi.

Muharrem KAZER
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.