Büyükşehirli Karateciler, Dünya Shotokan Şampiyonasına Damga Vurdu

0

SPOR 8.11.2021 17:51:54 1208 0
Büyükşehirli Karateciler, Dünya Shotokan Şampiyonasına Damga Vurdu


Ulusal ve uluslararası müsabakalarda aldıkları başarılı sonuçlarla tüm kamuoyunun takdirini kazanan Manisa BBSK’lı karateciler, Dünya çapında düzenlenen bir organizasyonda yine ön plana çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı sporcuları, 30 ülkeden 1100 sporcunun katıldığı 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonasında 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak, önemli bir başarıya daha imza attı.
Dünya Shotokan Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası 5-7 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Şampiyonaya 30 ülkeden 1100 sporcu katıldı. Ülkemizi ve Manisa’yı temsilen 9 sporcu ve 2 antrenör de şampiyonada yer aldı. Manisa BBSK Karate takımı sporcuları, müsabakalarda gösterdikleri başarılı performanslarla adından söz ettirdi.

Sporcular; Gülçin Akyıldız büyükler +68 kategorisinde şampiyon olurken, Nurbade Büber büyükler 55 kilogramda ikinci, Sümeyye Teke büyükler 68 kilogramda üçüncü, Batuhan Bayır ümitler 52 kilogramda üçüncü oldu. Sporcumuz Şevval Bakan gençler 53 kilogramda beşinci sırada yer aldı.
Takım Kumite Maçlarında Şampiyonluk
Takım Kumite Maçlarında Nurbade Büber, Sümeyye Teke, Gülçin Akyıldız, Ebru Günayar’dan oluşan Büyük Kadın Takımımız Şampiyon oldu. Bu sonuçların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesporlu karatecilerimiz 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere ile toplamda 4 madalya ile şampiyonayı tamamladı.
Altun’dan Tebrik
11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonasında sporcularımızın aldıkları madalyalarla övündüklerini belirten Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun, “Başta antrenörümüz Ali Eşsiz olmak üzere, sporcularımız Gülçin Akyıldız, Nurbade Büber, Sümeyye Teke, Batuhan Bayır ve Şevval Bakan’ı tebrik ediyorum. Dünya çapında düzenlenen bir etkinlikte böyle başarılar elde etmek kolay işler değil. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.