Büyükşehir Engelli Bireylerin Her Zaman Yanında

0

GÜNDEM 2.04.2021 00:04:48 1436 0
Büyükşehir Engelli Bireylerin Her Zaman Yanında


Merkez eğitmenlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Başkal, öğrencilerle öğle yemeğinde buluştu, sohbet etti.
 
Manisa’da engelli bireylere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların her zaman yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Yunusemre ilçesinde bulunan Muradiye Özel Eğitim Merkezi’ndeki engelli bireylerle buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, merkez ziyaretinde ilk olarak eğitmenlerle bir araya geldi.

Eğitmenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Başkal, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Merkezdeki özel öğrencilerle samimi ve sıcak bir şekilde ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Başkal, engelli bireylerle öğle yemeğinde bir araya geldi ve onlarla uzun uzun sohbet etti.
 

Türkmen Ova Yolunda Ulaşım Güçlükleri Giderildi

Saadet Partisi’nden Kadın Muhtara Destek Ziyareti

Sarıalan’daki “Doğal Yaşam Alanı” Tepkilere Yol Açtı: HAKDEM Hukuka Aykırılık İddia Etti

Manisa Medya Akademisi Yerel Basının Dijital Dönüşüm Merkezi Olacak

Turgutlu’da ‘Kış Konseri’ Sanatseverlere Unutulmaz Gece Sunacak

Manisa’da Motosiklet Denetimlerinde 2 Milyon TL’yi Aşan Ceza Kesildi

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.