Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Burhan Coşkun: 'Hacırahmanlı ile hayallerimiz örtüştü'

0

SPOR 4.06.2021 15:30:17 1399 0
Burhan Coşkun:



Bieksper Hacırahmanlıspor'un Süper Lig kariyerli tecrübeli santrforu Burhan Coşkun, yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala açıklamalarda bulundu. Transfer sürecinin hızlı geliştiğini belirten başarılı golcü, 'Sponsorumuz Erdem Özkan ile hayallerimizin örtüşmesi, aynı yolda beraber yol yürüme isteğimiz, beni Hacırahmanlı'ya getirdi. Doğru karar verdiğime inanıyorum. Bunu buraya geldiğim ilk andan beri hissediyorum' diye konuştu.

'Çok karakterli ve düzgün insanlarla yol yürüyoruz'

İyi bir aileye geldiğinin altını çizen Burhan, 'Takıma geldiğimde oyuncu grubundan pek tanıdığım yoktu ama geldikten sonra gerçekten çok güzel bir ailede olduğumu gördüm. Geçmiş tecrübeye dayanarak bunu gözlemledim. Çok karakterli ve düzgün insanlarla çalışmaktan mutluyum. İnşallah yol arkadaşlarımızla beraber iyi bir sezon geçiririz.' dedi.

'Liglerin sürekli ertelenmiş olması mental anlamda yorsa da antrenmanlardan memnun kaldık'

Burhan Coşkun, 'Federasyonun ertelemelerine rağmen hocalarımız bizi çok iyi derecede lige hazırladı. Farklı karakterde oyuncular var. Herkesin birbirine olan saygısı ve sevgisi üst düzey. Bu da çalışmalarımıza olumlu yansıyor.' dedi.

'Bu takımın başarılı olacağına ciddi manada inanıyorum'

Takımın başarı potansiyelinin yüksek olduğunu belirten deneyimli isim, 'İyi kadro ve iyi takım oluşmuş durumda. Ben temkinli konuşmayı seven bir insanım ancak bu takıma ciddi manada güveniyorum. Bir üst lige çıkacak potansiyelimiz var. Buna inanıyorum.' şeklinde konuştu.

'BAL Ligi ile 3. Lig arasında fark yok'

BAL Ligi'nin önemli bir lig olduğunun altını çizen Burhan, 'Her ligde oynadım. Ligler arasında farklılıklar olsa da BAL Ligi ile 3. Lig arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Bu ligde yatırım yapan takım sayısı 3. Lig'den fazla. Kendi kariyerim adına bu kadar uzun süre oynayacağımı tahmin etmiyordum ancak şartlar, disiplinli çalışma, futbol hayatımızın önünü açıyor. Antrenman yapmaktan keyif alıyorum. Oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum.' dedi.

'Taraftarlarımız bu takıma daha fazla sahip çıkmalı'

Taraftarlara seslenen Burhan Coşkun, 'Her ne kadar seyircisiz oynasak da taraftarlarımızın bizi her platformda canı gönülden desteklemelerini istiyoruz. Maddi manevi bize tam destek veren sponsorumuz Erdem Özkan'ın bu takıma çok büyük emeği var. Memleketinin takımı için fedakarca bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kendisine kasabadan daha fazla destek olunmalı. Bu işin yükü çok zor ve ancak birlik beraberlikle başarı merdivenleri çıkılır diye düşünüyorum. Tüm takım olarak kasabamızdan beklentimiz, taraftarlarımızın bu takıma daha fazla sahip çıkmasıdır.' şeklinde sözlerini tamamladı.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.