Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

BTP TURGUTLU'DA KERBELA ŞEHİTLERİNİ ANDI

Hazreti Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin yıl dönümü dolayısıyla Turgutlu'da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) bir program düzenledi.

SİYASET 31.07.2023 19:57:00 2217 0
BTP TURGUTLU

 

Hazreti Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin yıl dönümü dolayısıyla Turgutlu'da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) bir program düzenledi. 

 

Programa BTP İl sorumlusu  Mustafa Uslu, BTP Turgutlu İlçe Başkanı Nurhat Kıran, BTP Yunusemre İlçe Başkanı Cihan Geçmiş,  İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş, BTP il yöneticileri,  çok sayıda parti mensubu ve vatandaşlar katıldı.

Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin  ve yakınları için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve lokma hayrı gerçekleştirildi.

BTP İl sorumlusu  Mustafa Uslu Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin  ve yakınları rahmetle andığını söyledi. Mustafa Uslu" Bugün Turgutlu ilçe başkanımız Nurhat Kıran hazırladığı Hazreti Hüseyin  ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin anma programına katılım sağladık. Allah'ım mekanlarını cennet etsin. Tüm katılımcılara  ve programda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

BTP MANİSA'DA 3 BELEDİYEYİ ALACAK

BTP İl sorumlusu  Mustafa Uslu konuşmanın devamında ise BTP'ye Manisa'da katılımın yoğun olduğunu söyledi. Mustafa Uslu " son zamanlar diğer partilerden bizim partimize katılımlar var. Manisa'da yerel seçimler bizim partimiz etkili olacak . Özellikle Yunusemre, Turgutlu ve Soma'da belediyeleri alacağız. Bu ilçelerde partimize yoğun ilgi var. İlçe Başkanlarımızda yoğun bir şekilde  çalışıyor. İl sorumlusu olarak bizlerde ve il yönetimimiz ilçedeki arkadaşlara,  çalışmalarda destek veriyoruz" dedi.

BTP Turgutlu İlçe Başkanı Nurhat Kıran ise "Hazreti Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişi için anma programı düzenledik. Hep beraber Hazreti Hüseyin'in yasını tutmaktayız. Muharrem ayı aşure ayı değil yas ayıdır. Bizde hayır yaptık. Lokma döktük ve dualar ettik. Hazreti Hüseyin'in bir nebze acısını yüreğimizde hissetmeye çalıştık. Bu anma  programıma katılım yoğundu. Siyasi parti temsilcileri BTP Manisa il sorumlumuz Mustafa Uslu, BTP Yunusemre İlçe Başkanı Cihan Geçmiş ve BTP il yönetimimiz ve parti üyeleri   ayrıca çok sayıda vatandaş katıldı" dedi.

Anma programına katılan  İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş ise "Muharrem ayı en önemli aylarımızdan bir tanesi.  Bu ayda yapılan tüm dualar kabul olur. Bizlerde bugün BTP Turgutlu İlçe Başkanlığının düzenlediği anma programına katılım sağladık. BTP Manisa il sorumlusu Mustafa Uslu ile tanışmaktan  onur duydum.  Emeği geçenlere teşekkür ederim"dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: TURGUTLU' KERBELA ŞEHİTLERİNİ
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.