Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ MANİSA'DA

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Manisa’ya geldi.

SİYASET 12.07.2023 16:17:00 1549 0
BTP LİDERİ  HÜSEYİN BAŞ MANİSA

 

 

 

 BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Yunusemre ilçesinde bulunan Birr Cafe önünde partililerle bir araya geldi, vatandaşların sorunlarını dinledi. Genel Başkan Baş’a BTP Manisa İl Sorumlusu Mustafa Uslu, BTP Manisa İl Başkanı Kenan Gürsabancı eşlik etti.

Manisa il teşkilatının düzenlediği program kapsamında Manisa’ya geldiğini ifade eden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Teşkilatımızla, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Manisa önemli bir şehir. Önemli bir olmasına rağmen gerekli önemi görmemiş. Türkiye’de tarımını bitirilmesine paralel olarak şehrin de ekonomisinde ciddi bir düşün yaşandığını biliyoruz. Ciddi bir sanayi şehri olma potansiyeli varken, ciddi bir maden şehri olma potansiyeli varken bu potansiyeli değerlendirmek bir yana bu potansiyelin eritildiği bir şehrimiz ne yazık ki. Dolaysıyla bu noktada fikir alışverişlerimiz yaptık. Manisa’yı gelip Spil Dağı’nı gezmek istiyoruz bir dahaki sefere ” diye konuştu. 
BTP’nin önümüzde dönem yapılacak olan yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacağıyla ilgili olarak Başkan, “Yerel seçimlerle ilgili bir ittifak görüşmemiz şuanda yok. biz tek başımıza seçime girip her seçim bölgesinde adaylarımızı hazırlıyoruz. Ve milletimizin karşısına çıkacağız. Planımız bu şekilde” dedi. 


Ülkemizde son dönemde ürünlere yapılan zamları değerlendiren Baş, “Yani şaşılacak bir durum değil. Seçimden sonra bunların olacağını biz bekliyorduk. Bunları söylüyorduk. Yeni enflasyon dalgaları, yeni zam dalgaları. Çünkü bir yerden canınız yandıysa bunu daha zorlamanıza gerek yok. AK Parti hükümeti 20 senedir doları nereden aldı nereye getirdi, altın fiyatını nereden aldı nereye getirdi. Ekmek fiyatını nereden aldı nereye getirdi. Hepsi ortada. Paranın alım gücü nereden geldi nereye düştü. Bu işin sonunun da nereye gideceği 3-5 yukarı belli. Biz bu zamlara, bu fahiş fiyatlara şaşırmıyoruz. Bu beklenen bir durum. AK Parti hükümette kaldığı sürece, bunun da ötesinde ekonomi anlayışının borç ekonomisine dayandığı, özelleştirme ekonomisine dayandığı sürece Türkiye’deki ekonomik durum bundan farklı olmaz. Bugün muhalefette gelse aynı ekonomik politikaları sürdüren insanlarla bir yol yürümeye çalışsa aynı sonuç ortaya çıkar. Dolaysıyla bu ekonomi yönetiminin bir problemi. Bu değişmedikçe hiçbir şeyi değiştiremez ve düzeltemeyiz. Topyekün ekonomi yönetimini değiştirmemiz lazım” dedi. 
BTP Manisa İl Sorumlusu Mustafa Uslu, Genel Başkan Hüseyin Baş’a Manisa’ya yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. Uslu, Manisa’nın bütün sorunlarını Genel Başkan nezdinde genel merkeze ilettiklerini kaydetti. Uslu, Manisa’yı Bağımsız Türkiye Partisi iktidarında bütün sorunları çözülmüş bir il haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: LİDERİ HÜSEYİN MANİSA'
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.