BTP Genel Merkezi’nde yoğun bayramlaşma trafiği

0

SİYASET 5.05.2022 13:11:42 1528 0
BTP Genel Merkezi’nde yoğun bayramlaşma trafiği


Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partiler arasında bayramlaşma gerçekleşti.
Bayramlaşma programının en yoğun adreslerinden biri de Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) oldu.
BTP, 17 siyasi parti ile bayramlaşma gerçekleştirdi.
BTP’nin bayramlaşma heyetinde Genel Sekreter Mustafa Pak, Genel Başkan Yardımcıları Lütfullah Önder, Emre Vona, Ender Karabulut ve Ankara İl Başkanı Murat Özilhan yer aldı.
BTP Genel Merkezi’ne gelen Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi, Türkiye Değişim Partisi, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi, Memleket Partisi, Genç Parti, Vatan Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, Anavatan Partisi, Gelecek Partisi, Demokratik Sol Parti, Saadet Partisi ve Merkez Parti temsilcileri ile BTP heyeti arasında bayramlaşma gerçekleşti.
Güncel siyasi ve ekonomik meselelere ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı bayramlaşma ziyaretleri samimi bir havada geçti.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir
 

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false
  • Pazar 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.