BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş 'Kanala harcayacağımıza depreme önlem alalım'

0

SİYASET 18.08.2021 00:12:32 1642 0
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş 17 Ağustos Marmara depreminin 22. Yıl dönümünde bir taziye mesajı yayınladı.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BTP lideri, “Önceliğimiz gemilerin boğazda beklemesi değil vatandaşın canıdır. Kanala harcayacağımıza depreme önlem alalım!” dedi.
 
“Önceliğimiz gemilerin boğazda beklemesi değil vatandaşın canıdır”
 
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın mesajı şu şekilde,
“Nerden bilebiliriz ki bu gece hayatlarımızın kararmayacağını. 22 yıl önce bu gece ansızın hayatlar kararmıştı. Acısı içimizde… Artık temkinli olalım. Önceliğimiz gemilerin boğazda beklemesi değil vatandaşın canıdır. Kanala harcayacağımıza depreme önlem alalım!”

Manisa’da Nuri Keser’den şehit annesine vefa

1m 18s boyunca düşündüm Nuri Keser'den şehit Mehmet Aktaş'ın ailesine vefa ziyareti

Manisa’da Nuri Keser’den şehit emanetine vefa

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 3.6 ° / -0.9 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.