Beşiktaş Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan’a Veda

1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş JK’nin eski Asbaşkanı Levent Erdoğan’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

GÜNDEM 18.11.2025 23:22:49 133 0
Beşiktaş Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan’a Veda

                  (MHA)       Akhisar’daki tüm Beşiktaşlıların yakından tanıdığı, siyah-beyaz camiada derin izler bırakan Beşiktaş JK’nin eski Asbaşkanı Levent Erdoğan’ın vefatı, spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Özellikle 1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ve bölgedeki Beşiktaş taraftarları, Erdoğan’ın kaybını derin bir hüzünle karşıladı. Erdoğan’ın yönetim döneminde sergilediği duruş, Beşiktaş’a olan bağlılığı ve insanî yaklaşımı, taraftarların gönlünde özel bir yer edinmesini sağlamıştı.

1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği, yayımladığı taziye mesajında Levent Erdoğan’ın sadece kulüp yöneticisi kimliğiyle değil; aynı zamanda karakteri, iyi niyeti ve Beşiktaş’a olan sadakatiyle camiaya örnek olduğunu vurguladı. Dernek açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Desteğiyle her zaman yanımızda duran, gönlümüzde özel bir yeri bulunan Beşiktaşımızın eski Asbaşkanı Levent Erdoğan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Levent Erdoğan’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve büyük Beşiktaş camiamıza başsağlığı diliyoruz. Siyah-beyaz renklere adanmış ömrüyle gönüllerimizde yaşayacak…”

Dernek yönetimi, Erdoğan’ın Akhisar’daki taraftar yapılanmasına verdiği destekleri de hatırlatarak, onun Beşiktaş kültürüne duyduğu bağlılığın her zaman takdirle anıldığını belirtti. Erdoğan’ın, spor yöneticiliği boyunca camia için yaptığı hizmetler ve sergilediği sevgi dolu yaklaşımın Beşiktaş tarihinde önemli bir yere sahip olduğu dile getirildi.

Akhisar’daki Beşiktaşlılar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda da Erdoğan’ın kaybından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Taraftarlar, onun Beşiktaş sevdasını ve camiaya kattığı değerleri unutmayacaklarını ifade etti.

1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan taziye mesajı, taraftarların ortak duygularını yansıtarak spor camiasında geniş yankı buldu. Erdoğan’ın ismi, siyah-beyaz renklere olan bağlılığıyla hatırlanmaya devam edecek.

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Demirci’de 74 Milyonluk Asfalt Yatırımı Sürüyor

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

Selçuk Özdağ’dan kira vergisi istisnasına tepki

  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.