Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BERK MERSİNLİ'NİN ACI GÜNÜ

Manisa’da bir dönem AK Parti İl Başkanlığı yapan Berk Mersinli ile Manisa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli’nin anneleri, amatör futbol duayenlerinden Tahir Mersinli’nin eşi Mebrure Mersinli hayatını kaybetti.

VEFAT 27.03.2023 00:11:00 2311 0
BERK MERSİNLİ

 

 

Manisa’da bir dönem AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Berk Mersinli ile Manisa Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli’nin anneleri, amatör futbol duayenlerinden Tahir Mersinli’nin eşi Mebrure Mersinli hayatını kaybetti.

Mebrure Mersinli için Kuyualan Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyaset, spor ve iş dünyası yoğun katılım sağladı.

Mersinli ailesi cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından Mebrure Mersinli, Kırtık Mezarlığı’nda aile kabristanlığına defnedildi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: MERSİNLİ'
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.