Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Baybatur’dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “15 Temmuz; aziz milletimizin damarlarındaki asil kanda mevcut olan iman, azim ve kararlılıkla Fetullahçı Teröristlerin hain darbe girişimi karşısında kazandığı kutlu zaf

GÜNDEM 14.07.2022 14:04:00 1764 0
Baybatur’dan 15 Temmuz mesajı

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz gecesi yaşananların gerisindeki siluetler ve başarılı olması halinde hayata geçirilecek niyetler itibariyle; nihayetinde ülkeyi işgale götürecek yolu açacak iç savaş çıkarma emeli taşıyan hain bir darbe girişimi olduğunu vurgulayan Baybatur, “Milletimiz, o gece şaşmaz engin ferasetiyle sahneye konmaya çalışılan senaryonun tüm safhalarını anında deşifre etmiş, buna karşı tavrını da net bir şekilde göstermiştir. 'Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur' diyen Cumhurbaşkanımız ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara, meydanlara, havalimanlarına, şehirlerin kilit noktalarına akın edip tankın, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına dikilen aziz milletimiz, o gece sadece bir darbeyi önlemekle kalmamış, aynı zamanda ülkesini bir işgalden kurtarmıştır” dedi. 15 Temmuz’un; Türk milletinin damarlarındaki asil kanda mevcut olan iman, azim ve kararlılıkla Fetullahçı Teröristlerin hain darbe girişimi karşısında kazandığı kutlu zaferin tarihi olduğunu belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

“Hain FETÖ terör örgütünün şer çetesi mensupları tarafından devletin uçakları, tankları ve silahları ile milleti vatansız, bayraksız, devletsiz bırakma niyetiyle yapılan bu girişim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, milletin iradesi ve tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında akamete uğratılmıştır. 15 Temmuz gecesi; bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, iman dolu insanları olduğunu ateş püsküren silahlara göğsünü siper ederek tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, istiklâl ve istikbaline daima sahip çıkacağını bir kez daha göstermekle kalmamış, şanlı tarihine yeni bir sayfa daha eklemiştir. Karanlığın ülkemizin üzerine bir kâbus gibi çöktüğü o meş'um gecede, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağırısıyla bütün illerimizde olduğu gibi Manisa halkı da, meydanlara akın ederek coşku ve heyecanla üzerine düşen kutsal vatan görevini en güzel şekilde ifa etmiştir. Vatanına, bayrağına ve iradesine genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk, çocuk demeden sahip çıkan ve günlerce, heyecanını hiç kaybetmeden Manisa meydanlarını boş bırakmayan hemşerilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı günde şunu da belirmek isterim ki; Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, Kurtuluş Savaşı’nda, 15 Temmuz’da ortaya konan ruh ve milli şuur bu topraklarda diri olduğu müddetçe hiçbir güç milletimizi esir alamayacak, bir daha asla iradesine el uzatamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle milli değerlerimizin muhafazası uğruna hayatlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitlerimize ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.”


CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Anahtar Kelimeler: baybatur’dan 15 temmuz mesajı
  • Salı 27.9 ° / 13 ° false
  • Çarşamba 25.7 ° / 15.3 ° false
  • Perşembe 22 ° / 11.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.