Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Baybatur'dan Milli Birlik Vurgusu

0

GÜNDEM 8.07.2016 10:51:28 1469 0
Baybatur

Saruhanlı'da partilileriyle bayramlaşan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur gündemi değerlendirerek, Türkiye'yi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyeceklerini söyledi.
Türkiye'nin ikinci bir kurtuluş mücadelesi verdiğini belirten Baybatur, ülkemizin büyümesinden ve dünyada söz sahibi güçlü bir aktör haline gelmesinden rahatsızlık duyan 7 düvelin bu defa cephede değil ama maşaları eliyle Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü ve ekonomisini hedef aldığını söyledi.
Doğu ve Güneydoğu’da kalleşçe, haince saldırılara karşı devletin destansı bir mücadele yürüttüğünü vurgulayan Baybatur, “Bölücü örgütün belini kırdık, inşallah bu örgütün kökünü de kazıyacağız. Devletimiz terörü bitirecek güçte ve kararlılıktadır. Türkiye; hükümetiyle, devletiyle, 78 milyon insanıyla bu ülkeyi bugüne kadar böldürtmedi, bundan sonra da böldürtmeyecek' dedi.
EKONOMİYE CAN KATACAK TEŞVİK
Başbakan Binali Yıldırım'ın bayram öncesi ekonomiye can katacak yeni müjde paketine de değinen Baybatur, hükümetin bundan sonra da vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, yaşam standardını yükseltecek buna benzer müjdeleri vermek için çalışacağını ifade etti.
OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN YÜZDE 4,8 BÜYÜDÜK
Türkiye'nin 'Dostlarımızı artırıp, düşmanlarımızı azaltacağız' politikasının somut sonuçlarının görülmeye başlandığını belirten Baybatur, “Rus ve İsrailli turistlerin Türkiye’de ağırlanması, Rusya'ya sebze ve meyve ihracatının yeniden canlanması, Rusya ve İsrail ile ticaret hacminin genişletilmesi ekonomik hedeflerimize ulaşmada ve ülkemizde refah seviyesini artırmada önemli rol oynayacaktır. İsrail ve Rusya'yla ilişkilerin normalleşmesi, şimdiden iş dünyasının yüzünü güldürmüş durumda. Dünya piyasalarındaki daralmaya ve tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye yüzde 4,8’lik bir büyüme rakamını yakaladı. Atılan bu adımlar sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren Türk ekonomisi, her alanda daha sağlam adımlar atma imkanına kavuşacaktır. Türkiye'yi dünyanın ilk on ekonomisi arasına sokmak için 2023 hedeflerine hiç tereddütsüz yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.(İHA)


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.