Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Baybatur, “Hedef refahı artırmak”

0

SİYASET 29.12.2021 19:23:02 1326 0
Baybatur, “Hedef refahı artırmak”

Piyasaların önümüzdeki günlerde daha iyi olacağını ifade eden Baybatur, “Hedefimiz cari fazlaya geçerek milletimizin refahını artırmaktır. Gayemiz ise dünyanın ilk 10 ekonomisi içine girmektir” dedi.
TBMM ara tatilini sahada değerlendiren AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Sarıgöl ve Alaşehir’e çıkarma yaptı. Sarıgöl’de ilk olarak 3 kademe ilçe yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, TARİŞ Üzüm Birliği ziyareti sonrası Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan’ı makamlarında ziyaret etti. Şehit Komando Er Esin Akay’ın baba ocağında şehidin babası Mustafa Akay’la buluşan ve hayır duasını alan Baybatur, Sarıgöl Esnaf Ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Aktaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. Alaşehir’de sırasıyla Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Alaşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Seyhan’a konuk olan Baybatur, vefat eden Alaşehir Esnaf Ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Gündüz Karaoğlan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ardından Alaşehir Esnaf Ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Fatih Çataldere’ye hayırlı olsuna giden Baybatur, MHP MKYK üyesi Ali Uçak’ı işyerinde ziyaret etti. İlçelerde yapılacak yatırımların ele alındığı ziyaretlerde gündemi ekonomi başlığında değerlendiren Baybatur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başarı sırrını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği sözlerin ve ortaya koyduğu siyasetin vatandaşta karşılık buluyor olmasının tesadüf olmadığını vurgulayan Baybatur, “Bir günde lider olunmadığı gibi, bir günde de güven kazanılmaz. Güvenilir olma erdemi sınamalarla kazanılır. 20 yıldır Cumhurbaşkanımızı önce Başbakan sonra Cumhurbaşkanı yapan, AK Parti’yi girdiği her seçimde 1. Parti yapan, ‘Yaparsa AK Parti yapar’, ‘Yaparsa Erdoğan yapar’ anlayışını 20 yılda aziz milletimizin adeta mottosu haline getiren de bu güvendir. Kurun bir gecede aşağı çakılıp Türk Lirası’nın yüzde 40 değer kazanması, asgari ücrette son 50 yılın en yüksek rakamı olan yüzde 50 artışın yapılması da bu güvenin birer tezahürüdür” dedi. Piyasaların önümüzdeki günlerde daha iyi olacağını ifade eden Baybatur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ortaya koyduğu üretim, istihdam ve büyümeye dayalı ekonomi modelini anlattı. Baybatur, “İçerisinden geçmekte olduğumuz sıkıntıları üretim ve büyüme ekonomisiyle aşacağız. Üretim, istihdam ve ihracatı artıracağız. Esnafa, çiftçiye, ihracat yapan sanayiciye desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. Hedefimiz cari fazlaya geçerek milletimizin refahını artırmaktır. Gayemiz ise dünyanın ilk 10 ekonomisi içine girmektir ” şeklinde konuştu. Ziyaretlerde asgari ücrete yapılan artıştan duydukları memnuniyeti dile getiren sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar ise Baybatur’a emekli aylıklarında da aynısını beklediklerini ifade etti.





+6

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: baybatur-hedef-refahi-artirmak
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.