Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN RAGIP GÜNEŞ GÜVEN TAZELEDİ

Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Dr.Ragıp Güneş 4.kez başkan seçildi.

MANİSA-GENEL 10.07.2023 15:35:00 1242 0
BAŞKAN RAGIP GÜNEŞ GÜVEN TAZELEDİ


 

Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Dr.Ragıp Güneş 4.kez başkan seçildi.
 

Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği maski dernekler binasında olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Olağanüstü genel kuruluna Manisa Ahlatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Çelebi Aslan,  Manisa Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Aziz Bulut,  İzmir'de yaşayan Afyonlular, Manisa'da yaşayan Afyonlular,dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
 

Tek liste ile gidilen seçime mevcut başkan Dr. Ragıp Güneş  güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Ragıp Güneş "Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğimizin olağanüstü genel kurulunu  coşkulu bir şekilde yoğun katılım ile hemşehrilerimizle gerçekleştirdik. 2009 yılında kurulan Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  güçlenerek kuvvetlenerek hak ettiği noktalara gelecektir. Siyasi ve ekonomik anlamda Manisa'ya katkısını sürdürecektir. Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği birlik beraberliğe önem veren hemşehrilerinin duygu ve düşüncelerini esas alan güzel bir dernek. Bu derneğin başkanlığını bana tevdi eden üyelerime ve yönetim kurulu üyelerime  teşekkür ederim. Dernekçilik gönül işidir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun ve her zaman bu şekilde yürümeye devam edelim" dedi.
 

 

Dernek üyesi Selami Kurucan ise Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin Manisa'da yaşayan Afyonlular için önemli olduğunu Afyonluları bir çatı altında toplamaya devam edeceklerini söyledi.
 

Genel kurula katılan davetlilere  Afyonkarahisar'ın lezzetlerinden Afyon Katmeri ikram edildi.  
 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN RAGIP GÜNEŞ GÜVEN TAZELEDİ
  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.