Başkan İksir, Engelli vatandaşlarımızın sesi olacağız

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçim sürecinde yaptıkları ilçe gezilerinde engelli vatandaşları dinlediklerini ve sorunlarını kaydettiklerini dile getirdi.

MANİSA-SEÇİM 8.05.2023 11:30:00 1218 0
Başkan İksir,  Engelli vatandaşlarımızın sesi olacağız

 

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçim sürecinde yaptıkları ilçe gezilerinde engelli vatandaşları dinlediklerini ve sorunlarını kaydettiklerini dile getirdi.

 


Başkan İksir “ Seçim çalışmalarımızda birçok engelli vatandaşımızla bir araya gelip dertlerini dinleme fırsatı bulup, kendi projelerimizi anlattık. Özellikle akülü sandalyelerinin şarj ünitelerinin olmamasından dertli olan vatandaşlarımız, kendileri için özel tuvaletlerin olmasını gerektiğini de birçok kez dile getirdi. Bizler engelli vatandaşlarımızın sesi olacağız” dedi
Başkan İksir Sözlerinin sonunda şunları söyledi, “ Bizler engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, onlara hayatı daha kolay hale getirmek adına elimizden geleni yapacağız. Millet İttifakı iktidarında protez ve ortezlerin SGK katkı payları ve malzeme desteklerini günün şartlarına göre güncelleyeceğiz, Ayrıca, tamir, bakım ve onarım hizmeti için ücretsiz atölyeler kuracak,  Kamuda 12 bin engelli vatandaşının atamasını gerçekleştireceğiz.  Engelli vatandaşlarımıza  yönelik ayrımcılığın sona erdirilmesi için yeni hukuki düzenlemeler yapacağız. Türkiye'de engellilerin eşit  olarak haklarını alacakları ve insanca yaşayacakları bir ülke olacak az kaldı”

Akhisar’da Yangınla Mücadele Sürüyor: Başkan Kayserili Sahada

YUNUSEMRE'NİN U17'LERİ MANİSA'YI GURURLANDIRDI

Manisa ve Turgutlu'da Kaçakçılık Operasyonu: Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Turgutlu Belediye Meclisi 1 Temmuz’da Toplanıyor

Manisa Büyükşehir İtfaiyesi 6 Aylık Dönemde 5 Bin Olaya Müdahale Etti

Manisa 45 Spor Kulübü’nden Judoda Büyük Başarı: 6 Madalya ile Döndüler

Manisa'da NARKO-ALAN Operasyonu

Başkan Sözcüer’den Yangın Mağdurlarına Destek Ziyareti

  • Salı 36.8 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.