Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan İksir, Engelli vatandaşlarımızın sesi olacağız

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçim sürecinde yaptıkları ilçe gezilerinde engelli vatandaşları dinlediklerini ve sorunlarını kaydettiklerini dile getirdi.

MANİSA-SEÇİM 8.05.2023 11:30:00 977 0
Başkan İksir,  Engelli vatandaşlarımızın sesi olacağız

 

 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir seçim sürecinde yaptıkları ilçe gezilerinde engelli vatandaşları dinlediklerini ve sorunlarını kaydettiklerini dile getirdi.

 


Başkan İksir “ Seçim çalışmalarımızda birçok engelli vatandaşımızla bir araya gelip dertlerini dinleme fırsatı bulup, kendi projelerimizi anlattık. Özellikle akülü sandalyelerinin şarj ünitelerinin olmamasından dertli olan vatandaşlarımız, kendileri için özel tuvaletlerin olmasını gerektiğini de birçok kez dile getirdi. Bizler engelli vatandaşlarımızın sesi olacağız” dedi
Başkan İksir Sözlerinin sonunda şunları söyledi, “ Bizler engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, onlara hayatı daha kolay hale getirmek adına elimizden geleni yapacağız. Millet İttifakı iktidarında protez ve ortezlerin SGK katkı payları ve malzeme desteklerini günün şartlarına göre güncelleyeceğiz, Ayrıca, tamir, bakım ve onarım hizmeti için ücretsiz atölyeler kuracak,  Kamuda 12 bin engelli vatandaşının atamasını gerçekleştireceğiz.  Engelli vatandaşlarımıza  yönelik ayrımcılığın sona erdirilmesi için yeni hukuki düzenlemeler yapacağız. Türkiye'de engellilerin eşit  olarak haklarını alacakları ve insanca yaşayacakları bir ülke olacak az kaldı”


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.