Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN İKSİR, “ 28 MAYIS ARTIK BİR SEÇİM DEĞİL, REFERANDUM HALİNE GELDİ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

26.05.2023 14:17:00 840 0
BAŞKAN İKSİR, “ 28 MAYIS ARTIK BİR SEÇİM DEĞİL, REFERANDUM HALİNE GELDİ”

 

 

 


Başkan İksir seçimin artık seçim özelliğini kaybedip referanduma döndüğünü söyleyerek, “28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri ülke olarak geleceğimizi belirleyecek bir referandum haline geldi” dedi.
“Sığınmacıları ülkelerine göndereceğiz”
İYİ Partili İksir; “28 Mayıs günü sandığa giderken geleceğimizi düşünerek oy kullanmamız gerekiyor. Sınırlarımız yol geçen hanına döndü. Hudut Namustur! Şiarıyla hareket etmemiz gerekirken her gün  sınırlarımızdan binlerce mülteci ülkemize giriyor. Türk milletinin demografik geleceği maalesef tehlike altında. Şu an ülkemizde 10 milyondan fazla sığınmacı var. Buna bir son vermezsek 2053 yılında sayıları 35 milyonu bulacak. Bu problemi doğuran bir siyasi iktidarın, bu ciddiyetsizlikle bu sorunu çözme şansı yok. Millet ittifakı iktidarında sığınmacıları ülkelerine biz yollayacağız” dedi. 
“ TÜRKLÜĞÜ VE KADINLARI HİÇE SAYAN TERÖR ÖRGÜTÜ HİZBULLAH’IN TEMSİLCİLERİNİ MECLİSE SOKTULAR”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir Hüda-Par adı altında Hizbullah’ın temsilcilerini meclise soktular diyerek, “ Bizler özgür ve her alanda eşit bir ülke yaratmak isterken, meclise terör örgütü Hizbullah’ın temsilcilerini soktular. Daha ilk günden kadınlar ve Türklük hakkında yaptıkları çirkin söylemler ile ne olduklarını belli eden bu insanların Gazi Mecliste yeri olmadığına inanıyoruz. Türk Bayrağı ve Ne Mutlu Türküm Diyene sözlerinden rahatsız olduklarını söyleyen, Anayasamızın ilk 4 maddesini değişmesini söyleyen, kadınların çalışma hayatında olmamasını savunan, bekar kadınları sahiplendireceklerini söyleyecek kadar çirkinleşen bir topluluğun hiçbir kesimden onay alacağını düşünmüyoruz. Bu söylem ve eylemlere dur demek için kadınları ve Türk Milliyetçilerini Pazar günü yapılacak seçimde sandığa davet ediyoruz. ” dedi. 
“TÜRK MİLLETİNİ AYDINLIK GELECEĞE KAVUŞMAK İÇİN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN SEÇİMLERDE SANDIK BAŞINA DAVET EDİYORUZ”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir sözlerini şu şekilde sonlandırdı, “ Dediğimiz gibi bu seçim ülkemizin geleceğini belirleyecek bir referanduma dönüşmüştür. Türk milletini aydınlık bir geleceğe kavuşturmak için Pazar günü yapılacak olan seçimlerde milletimizi sandık başına davet ediyoruz. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bölücülüğe, teröre, kadınları toplumda itibarsızlaştıranlara, gençlerin geleceğini çalanlara, ülkemizi mülteci yuvasına çevirenlere birlikte dur diyeceğiz.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.