Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Hoşgül “Türkiye’den yetkili ağızlardan Azerbaycan’a destek”

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Şentürk Hoşgül Azerbaycan ve Ermenistan Arasında yaşanan sıcak gelişmeler hakkında bilgi verdi.

MANİSA-GENEL 14.09.2022 14:21:00 1080 0
Başkan Hoşgül “Türkiye’den yetkili ağızlardan Azerbaycan’a destek”

 

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Şentürk Hoşgül Azerbaycan ve Ermenistan Arasında yaşanan sıcak gelişmeler hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Şentürk Hoşgül “Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan aldığımız bilgiye göre 12 Eylül gecesinin ilk saatlerinde Laçin, Kelbecer ve Daşkesen bölgesindeki dağlık bölgeden ilerleyerek karanlıktan ve derelerden faydalanmak suretiyle, Azerbaycan ordu birliklerinin mevzileri ile ikmal yolları arasındaki alanları mayınlamaya çalışan Ermeni askerlerinin tespit edildiği ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin müdahalesiyle çatışma çıktı” dedi.

USLANMAZ ÜLKE ERMENİSTAN

Başkan Şentürk Hoşgül “Bölgede yaşanan huzursuzluğun ve çatışmaların tek sorumlusu Kafkasya’nın şımarık ve uslanmaz çocuğu, emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan Ermenistan olduğu açıkça görülmüştür. Ermenistan verdiği sözü tutmamış, işgal altında tuttuğu yerlerden çekilmemiş, çekilmeye çalıştığı yerleri ise yakıp yıkarak, bölgede sağlanmaya çalışılan barış ve istikrar ortamına yine kurşun sıkmış, Ermenistan tarafından açılan ateşe, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri misliyle karşılık vermiştir” ifadelerini kullandı.

BİR MİLLET İKİ DEVLET

Türkiye’den yetkili ağızlardan destek mesajları verildiğini ifade eden Başkan Hoşgül, “Türkiye, kardeş Ülke can Azerbaycan’ın her zaman yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini tüm dünyaya birkez daha ilan etmiştir. Bu vesile ile Aziz Vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de acil şifalar diliyor, son söz olarak Karabağ AZERBAYCAN’DIR diyor


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.