Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Ergün Gümülceli Mahallesini Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Gümülceli mahallesini ziyaret etti.

SARUHANLI 25.04.2023 20:08:00 2085 0
Başkan Ergün Gümülceli Mahallesini Ziyaret Etti

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Gümülceli mahallesini ziyaret etti.  Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmetlerinden memnun olduğunu belirten mahalle muhtarı Murat Güleryüz, Başkan Ergün’e teşekkür etti.  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti.  Başkan Ergün Koldere mahallesini ziyaretinin ardından Gümülceli Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Murat Güleryüz  tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarı Murat Güleryüz’ün çiçek takdimi sonrasında mahalledeki esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu.   

“Büyükşehir ve MASKİ’den memnunuz”

Mahalle muhtarı Murat Güleryüz, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti.

“MASKİ hizmetlerine devam etti”

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gümülceli mahallesinde 2.700 metre içme suyu terfi hattı, 850 metre içme suyu şebeke hattı ve 240 metrelik kanalizasyon hattı yapım işi gerçekleştirildi. İçme suyu deposunda bakım onarım ve temizlik çalışması yapıldı. 10.6 kilometrelik dere temizliği yapılarak, 8 bin ton rüsubat temizlendi. 2 adet sondaj motopompları değiştirildi. Islahlı dere üzerine 500 metre panel çit montaj çalışması yapıldı. 12 kilometre içme suyu hattı ve 16 kilometrelik kanalizasyon hattı imalatları planlanmaktadır.   

Gümülceli’de yollar daha güvenli

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gümülceli mahallesinde 11 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldı. Mezarlık yolunda kilit parke taşı ve bordür imalatları yapılırken, duvar tadilatı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi üreticilere gübre desteğinde de bulundu.

“Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yaptık”

Büyük bir ilgiyle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gümülceli mahallemizde ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirdik. Gönül ister ki tüm mahallelerimizin alt ve üstyapısını yapalım. 265 mahallemizin bugüne kadar nasıl alt ve üstyapısını yaptıysak inşallah Gümülceli’nin de projesini hayata geçireceğiz. Bildiğiniz üzere bir deprem felaketi yaşadık. Bu yüzden kredi bulmak, kaynak tahsisini sağlamak kolay olmuyor. İnşallah bu kredi çıktığı takdirde mahallemizin altyapı ihtiyacını tamamen karşılamak adına hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.   

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.