Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN ÇERÇİ’YE MAK-GÖÇ’TE COŞKULU KARŞILAMA

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma Ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.

MANİSA-SEÇİM 4.03.2024 12:17:00 1029 0
BAŞKAN ÇERÇİ’YE MAK-GÖÇ’TE COŞKULU KARŞILAMA

 

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma Ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Coşkuyla karşılanan Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada bir aile olduklarını kaydetti.

 

Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, beraberindeki heyetle Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Meşaleler ve bando eşliğinde coşkuyla karşılanan Başkan Çerçi’ye AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz eşlik etti. Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert karşılamada Başkan Çerçi’yi halaya davet etti. Çekilen göçmen halayının ardından dernek binasında ziyaret gerçekleştirildi. Burada yaptığı konuşmada Başkan Çerçi’nin göçmenler konusunda her daim destekleyici olduğunu ifade eden MAK-GÖÇ Başkanı Cömert, “Derneğimize onur verdiniz. Üçüncü dönem için yola çıktınız. Başarılı geçmesini diliyorum. Allah muvaffak etsin.  Siz hak ediyorsunuz. Ben size hep söylerdim. Bir dönem daha sizin hakkınız. Her zaman yanımızda oldunuz. Her zaman destek oldunuz. Kapınızı her zaman bize açık tuttunuz. Ben derneğim adına size şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 

 

“BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”

 

Ziyaret hakkında konuşan Başkan Çerçi ise, belediye kurulduğundan bu yana hem belediye meclis üyeliklerinde hem de belediye yönetim kadrosunda göçmenlerle başarılı işlere imza attıklarını kaydederek şunları söyledi; “Bir dönem için daha yola çıktık. Bu yolda sizlerin duası ve desteği bize çok büyük kuvvet verdi. Özellikle Cevdet ağabeyimle benim özel bir hukukum vardır. Makedonya’da bizleri evinde misafir etti. Ata mirası topraklarımızı beraber ziyaret ettik. Çok eski bir hukukumuz var. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu süreçte de dualarıyla bize destek oldu. İnşallah bu dönemde de hep birlikte olacağız. Biz bir aile gibi olduk.” 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.