BAŞKAN ÇERÇİ YAĞCILAR VE ÜÇPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yağcılar ve Üçpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Çerçi, belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

MANİSA- İLÇELER 21.11.2022 18:18:00 1436 0
BAŞKAN ÇERÇİ YAĞCILAR VE ÜÇPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yağcılar ve Üçpınar mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi’ye, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri İsmet Akçay ve Mehmet Ersoy ile muhtarlar eşlik etti. İlk olarak Yağcılar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Çerçi daha sonra Üçpınar’da düzenlenen köy hayrına katıldı. Amaçlarının kırsal mahallelerde  kalkınmayı sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkan Çerçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yunusemre Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı önemsiyoruz. Bu anlamda mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Büyüyen ve kalkınan Türkiye için üreten vatandaşımızın daima yanındayız.”

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.