Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN ÇERÇİ 10 OCAK’TA GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını konuk etti.

MANİSA -MEDYA 11.01.2024 16:23:00 1187 0
BAŞKAN ÇERÇİ 10 OCAK’TA GAZETECİLERİ AĞIRLADI

 

 

Yunusemre Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını unutmadı. Yunus Emre Kültür Parkı’nda, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin ev sahipliğini yaptığı programa Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Derneğin Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar, Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ve basın mensupları katıldı. 

Bu özel günde hatırlanmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, basın mensuplarının sorunlarının çözümü için çalıştıklarını belirtirken; kendilerini ağırlayan Başkan Çerçi’ye teşekkür etti. Kamuoyunun aydınlatılmasında basının, gazetecilerin önemli bir görev ifa ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, geleneksel hale getirdikleri buluşmalara bir yenisini eklediklerini söyledi. Başkan Çerçi, burada yaptığı konuşmada, “Biz yalnızca gazeteci dostu değil, emekçi dostu bir belediyeyiz. Sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Zorlu bir yılı geride bıraktık. İnşallah 2024, güzelliklere vesile olur. 

Malum, önümüzde bir yerel seçim var. Ben de aday adayıyım. Partimizin takdiriyle tekrar aday gösterilirsem güzel projelerimizin devamı gelecek. Sizler de çalışmalarımızı yakından takip ediyorsunuz, bu anlamda sık sık bir araya geliyoruz. Çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Toplumun haber alma konusunda olmazsa olmazlarındansınız” diye konuştu. Basın mensupları da kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.