Başkan Taşdemir, 'İnşallah pandemi en kısa sürede biter, bizler de güzel çalışmalara imza atarız'

0

GÜNDEM 29.04.2021 18:19:29 1727 0
 Başkan Taşdemir,


Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Yalçın Taşdemir, dernek binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla derneği Manisa’da istenilen seviyeye getirdiklerini belirten Başkan Taşdemir, ancak pandemi döneminde çalışmaların azaldığını söyledi. Taşdemir, “İnşallah pandemi biter, bizler de güzel çalışmalara imza atarız” dedi. 

Türkiye ve Azerbaycan’ın iki devlet tek millet olduğunu söyleyen Taşdemir,  “Türkiye’nin desteğiyle Azerbaycan olarak Ermenistan’a karşı büyük bir başarı elde ettik. Türkiye her zaman desteğini verdi. Kıyamet kopuncaya kadar iki millet tek devlet olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Hakan Şimşek’ten çarşı esnafına ziyaret

Büyükşehir 236 mahalleye ücretsiz internet götürdü

Salihli TSO Kent Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

  • Perşembe 6.4 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.