Başkan Nazlıaka 'Üye sayısını artırırsak büyükşehiri alırız'

0

SİYASET 3.02.2021 16:32:52 1521 0
Başkan Nazlıaka


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda kadın muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. 


Manisa Pazarcılar Odası Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, kadın sayesinde CHP’nin Türkiye’nin her yerinde dimdik ayakta olduğunu belirtti. Balaban, harika bir il kadın kolları başkanına sahip olduklarını ifade ederek, bu konuda çok şanslı olduklarını kaydetti. Balaban, “Bize düşen kadın kollarımızın önünü açmak, onlara destek olmaktır. Kadınlarımızın örgütlenmesini önemsiyoruz” diye konuştu. 
CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı Manisa’da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. 
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 9 Ağustos’ta yapılan kurultayda göreve seçildiklerini ifade ederek, “Önümüze baktık, tabloya baktık. Baktık ki örgütlenmede bazı yerlerde eksiklikler var. Hızla onları tamamlamaya başladık. Manisa’mızda da 3 ilçemizde örgütlenme yoktu. Mart ayı sonuna kadar Türkiye genelinde örgütlenmediğimiz hiçbir il ve ilçe kalmayacak. Yılsonuna kadar örgütlenmediğimiz hiçbir mahalle, hiçbir belde kalmayacak. Bir mahalleye, bir beldeye gittiğimizde orada mutlaka bir CHP’li kız kardeşimiz olacak” dedi. 
Nazlıaka, üye konusunda Manisa’da beklentilerinin fazla olduğunu vurgulayarak, “Çünkü Manisa bizim için iddialı olduğumuz bir il. 17 ilçemizin 4’ünü CHP’li belediyeler yönetiyor ama biz biliyoruz ki çok iyi çalışırsak büyükşehri de alırız, 17 ilçeyi de alırız. Üye sayımızın arttığı yerde oy oranımızda doğru orantılı bir şekilde artıyor” diye konuştu.

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.