Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Hızlı’dan internet yasası sözü!

1

VEFAT 27.06.2020 14:09:59 1594 0
Başkan Hızlı’dan internet yasası sözü!

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ağırladığı kahvaltıda,  basında internet yasasının çıkarılmasıyla ilgili talepleri AK Parti Genel Merkezi’ne de iletme sözü verdi.

 


Başkan Hızlı’dan internet yasası sözü
   

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile bir araya geldi. Yunuspark Uncubozköy Şubesi’nde yapılan toplantıya Hızlı’nın yanı sıra Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Korkmaz, Murat Yalçın, Zerrin Ağar,  AK Parti İl başkan yardımcıları Cemal Alat, Ataman Taydaş, Öner Gürsel ve yönetim kurulu üyesi İsa Yavaş katıldı.

Toplantıda futboldan siyasete, AK Parti kongrelerinden basın yasasına kadar birçok konu ele alındı. Gazetecilerin en çok dikkat çektiği konu internet yasası olurken konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, bu talebi genel merkez düzeyinde de dillendirileceğini vurguladı. İnternet yasasının bilgi kirliliğinin önüne geçmesi adına şart olduğunu ifade eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’ da bu konuyla ilgili mutlaka çalışma yapılması gerektiğine işaret etti.

Toplantıda AK Parti’nin kongre süreci de gündeme geldi. Pandemi nedeniyle ertelenen kongrelerin geniş bir zamana yayılarak yapılacağı ifade edildi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.