BAŞKAN DURBAY’DAN ŞEHZADELER’İN MUHTARLARINA 19 EKİM JESTİ

Şehzadeler Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar ve eşleri için kültürel bir gezi düzenledi.

GÜNDEM 20.10.2025 20:46:20 26 0
BAŞKAN DURBAY’DAN ŞEHZADELER’İN MUHTARLARINA 19 EKİM JESTİ

(MHA) - Şehzadeler Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. İlçede görev yapan muhtarlar ve eşleri için düzenlenen Salihli gezisinde katılımcılar, bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görme fırsatı buldu. Gezi programı kapsamında Adala Atatürk Evi ve Milli Mücadele Müzesi, Adala Kanyonu, Kurşunlu Kaplıcaları, Sardes Antik Kenti ve Artemis Tapınağı ziyaret edildi. Rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezide muhtarlara bu tarihi mekanlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Gün boyunca süren etkinlikte keyifli anlar yaşayan muhtarlar ve eşleri, kendilerine bu anlamlı günü armağan eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a teşekkür etti. Muhtarlar, gezi sayesinde hem birlikte güzel vakit geçirdiklerini hem de Salihli’nin zengin tarihini yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Turgutlu Belediyespor Kadın Takımlarından Çifte Galibiyet

Şehzadeler Belediyesi’nden “Çöp Ev”e Temizlik Müdahalesi

Milli Judocu Enes Pınar’dan Bir Ayda İki Balkan Madalyası

Manisalı Öğrenciler Arıların Sıra Dışı Dünyasını Keşfetti

Başkan Çetin Akın: “Muhtarlarımızla Ortak Akılla Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

Büyükşehir’den Yuntdağı Üreticilerine KKKA’ya Karşı İlaç ve Eğitim Desteği

Akhisar’ın Tütün Tarlalarından Zeytin Denizine Uzanan Lezzet Yolculuğu

Başkan Nurlu'dan Asılsız İddialara Cevap!

  • Pazartesi 19.9 ° / 13 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 9 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.9 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.