Başkan Çetin Akın talepleri yerinde dinledi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumartesi Pazarı ve Niyazi Üzmez Camisi çevresinde vatandaş ve kurum taleplerini yerinde dinleyerek iki noktada başlanacak çalışmaları planladı.

GÜNDEM 14.01.2026 14:09:56 30 0
Başkan Çetin Akın talepleri yerinde dinledi

               (MHA)     Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kentte hem vatandaşlardan hem de kurumlardan gelen talepler doğrultusunda sahaya inerek incelemelerde bulundu. Başkan Akın, Turgutlu’da günlük yaşamı doğrudan etkileyen otopark ve çevre düzenlemesi gibi konuları yerinde değerlendirerek, ilgili birimlerle birlikte kısa sürede hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin planlamalar yaptı.

Programına ilk olarak Cumartesi Pazarı’ndan başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz ve Turgutlu Belediyesi daire müdürleri de eşlik etti. Özellikle pazarın kurulduğu günlerde bölgede yaşanan yoğunluk ve otopark sıkıntısına dikkat çeken Başkan Akın, mevcut durumu sahada inceleyerek, araç trafiğinin düzenlenmesi ve vatandaşların pazara daha rahat ulaşabilmesi için yapılabilecek düzenlemeleri değerlendirdi. Otopark kapasitesinin artırılması, alanın daha düzenli ve güvenli hale getirilmesi için teknik ekiplerden detaylı çalışma talep edildi.

Cumartesi Pazarı’ndaki incelemelerin ardından Niyazi Üzmez Camisi’ni ziyaret eden Başkan Akın, cami cemaatinin talep ve önerilerini dinledi. Cami çevresindeki ulaşım, aydınlatma, oturma alanları ve genel çevre düzenlemesine ilişkin ihtiyaçlar tek tek not alındı. Başkan Akın, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, ibadet alanlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemesi konusunda gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, iki noktada da yapılacak çalışmaların kısa sürede başlatılacağını belirterek, “Kentimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizin ve kurumlarımızın talepleri doğrultusunda çalışma yapacağımız bölgelerde incelemelerde bulunduk. Turgutlu Belediyesi olarak ilgili kurumlarla sorunları yerinde tespit ederek hızlı ve etkili çözümler üretmeyi sürdürüyoruz. Turgutlu’muzun ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, günlük yaşamını kolaylaştıran çalışmaları ve projeleri iş ve güç birliği içerisinde hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akın, Turgutlu Belediyesi’nin katılımcı ve çözüm odaklı yönetim anlayışıyla hareket ettiğini vurgulayarak, vatandaşlardan gelen her talebin dikkate alındığını, özellikle yoğun kullanılan bölgelerdeki sorunların öncelikli olarak ele alındığını sözlerine ekledi.

Manisa İŞKUR ve KADEM’den istihdamda kalıcılık programı

Manisa TSO’dan ihracat odaklı yeni UR-GE Projesi

Manisa’da kamu emekçileri “geçinemiyoruz” dedi

Türk Eğitim-Sen Manisa 1 No’lu Şube’de yeni görev dağılımı

Başkan Çetin Akın talepleri yerinde dinledi

Şehzadeler Belediyesi 2025’te 1.270 nikah kıydı

Selçuk Özdağ’dan TBMM’de Ekoloji Zirvesi: İttifak Büyüyor

Manisa’nın Yardımları Gazze’ye Ulaştı: Cansuyu’ndan Dev Filo

  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Perşembe -4.8 ° / -13.5 ° Güneşli
  • Cuma -3.5 ° / -11.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.