Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET

0

MANİSA-GENEL 22.03.2022 00:02:18 861 0
BAŞKAN ÇERÇİ’DEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET

 

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel öğrencileri ziyaret etti. Özel öğrenciler ile keyifli vakit geçiren Başkan Çerçi, belediye olarak her daim onların yanında olduklarını ifade etti.

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde özel öğrenciler ile buluştu. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan ve ilçe yönetimi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak eşlik etti. Başkan Çerçi, Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden uzman öğretmenler eşliğinde farklı alanlarda eğitim gören öğrenciler ile sohbet etti. Öğrenciler ile birlikte harmandalı oynayan Başkan Çerçi;  “Merkezimizde evlatlarımızın gelişimlerine katkı sunuyor, keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Onlar bizim baş tacımız. Engellilerimize sahip çıkmak, toplumsal yaşama adapte olmalarını sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak herkesin sorumluluğudur. Bizler imkanlarımız dahilinde her daim onların yanındayız. Gerçek Dostlar kromozom saymaz. Onların samimiyetlerinin sevgilerinin ve dünyaya kattıkları +1 güzelliklerin farkındayız. Değerli özel çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.