BAŞKAN ÇERÇİ’DEN MİLLİ BİRLİK VURGUSU

1

GÜNDEM 15.07.2019 19:06:11 960 0
BAŞKAN ÇERÇİ’DEN MİLLİ BİRLİK VURGUSU

 

 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Bu ülkede bir daha milletin iradesine kasteden sapkın zihniyetler olmayacaktır. Ülkemizin bölünmesine ve parçalanmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

 

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün önemine dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 3 yıl önce Türk Milletinin tek yürek olarak hainlere, darbecilere fırsat vermediğine dikkat çekti. Manisalı vatandaşları Milli Birlik Günü etkinliklerine davet eden Başkan Çerçi yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “3 yıl önce 15 Temmuz günü, kökü dışarıda bir takım yabancı istihbarat örgütleriyle bağlantılı ve devletimizin içerisine sızmış sapkın çeteler darbe yapmaya kalkıştı. O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşlarımızı alanlara davet etmesi üzerine on milyonlar sokağa döküldü. Türk Milleti kıyama kalktı ve darbecileri bastırdı. Maalesef o gün 248 şehit verdik ve 2 bin 196 vatandaşımız da gazi oldu. Milletin iradesini, milletin temsilcilerini yok etmeye çalışan, devlete ait uçaklarla milleti, devletin kurumlarını, kamu binalarını bombalayan bu alçaklar içimizden çıktı. Yurt dışında bazı gizli şebekelerle irtibatlı olan bu hainler millet tarafından o gün bertaraf edildi. İnşallah bu ülkede bir daha milletin iradesine kasteden sapkın zihniyetler olmayacak. Millet ve devlet olarak bunun üstesinden gelmeyi bildik. Bundan sonra da devletin içerisinde bu tarz yapılar yer bulamayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde o gün bu sapkın zihniyeti nasıl yok ettiysek, bundan sonra da ülkemize kasteden her türlü terör odakları yok edilecektir. Ülkemizin bölünmesine ve parçalanmasına izin vermeyeceğiz. Bu yıl da, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde meydanlarda olacağız. O günü hatırlayacağız. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde nice yıllara umutla bakacağız. Milli irademizi ve egemenliğimizi kimseye teslim etmeyeceğiz. Devletimiz ilelebet var olsun.” 

E5 GLOBAL TRADE'İN TANITIM YÜZÜ KİM OLDU?

Hizmet-İş Sendikası’ndan Manisa’da Basın Açıklaması

YUNUSEMRE'NİN U17'LERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA HAZIR

Manisa’nın Eski Milletvekili İsmail Bilen Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Manisa 45 Spor Kulübü Judocularından Türkiye Şampiyonası’nda Önemli Başarı

Şampiyon Minik Hentbolcular, Kupayla Ferdi Zeyrek’in Kabrini Ziyaret Etti

Sıcak Havalarda Sağlığınızı Korumak İçin 9 Altın Tavsiye

Yekta Özcan’ın Sünneti Kardeşlik Şölenine Dönüştü

  • Salı 37.3 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 40.4 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 18.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.