Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN ÇERÇİ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

0

GÜNDEM 22.04.2021 16:47:57 973 0
BAŞKAN ÇERÇİ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

 

 

.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. “Bu önemli gün sadece Türkiye’deki çocukların değil tüm Dünya çocuklarının ilk ve tek çocuk bayramıdır” diyen Başkan Çerçi yayınladığı mesajında “Kurtuluş zaferinin ardından kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokrasinin ve ulusal idarenin tecelli ettiği yerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ulusal egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü çocuk bayramı olarak ithaf etmesi, çocuklara verdiği değeri ve güveni bir kez daha göstermiştir. Çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran, sorgulayabilen bireyler olarak yetişebilmesi için bizlere büyük görevler düşüyor. Bu anlamda bünyemizde kurduğumuz gündüz bakım evleri, spor tesisleri, çocuk kültür sanat ve gençlik eğitim merkezleri ile çocuklarımızın geleceğe güvenli adımlarla ilerleyebilmesi için çalışıyoruz. Pandemi dolayısıyla en büyük fedakarlığı onlar yapıyor belki de. Koronavirüs dolayısıyla eğitimlerine ara verilen çocuklarımız ne yazık ki okullarından, öğretmenlerinden, arkadaşlarından uzak... Tedbirler kapsamında bayramlarını bu yıl da evlerinde kutlayacaklar. Bu bayramda evlerimizi süsleyelim. Çocuklarımızın bayram coşkusuna ortak olalım. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum” diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.