BAŞKAN ÇERÇİ BAĞDA ÜZÜM KESTİ, SERGİ YAPTI

1

SİYASET 2.09.2020 16:46:29 5605 0
BAŞKAN ÇERÇİ BAĞDA ÜZÜM KESTİ, SERGİ YAPTI


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye’de üzüm bağlarını gezdi. Üzüm üreticisiyle buluşan Başkan Çerçi, üzüm kesti, sergi yapan işçilerle sohbet etti.

 

Çekirdeksiz üzümün başkenti Manisa’da üzüm hasadı başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Muradiye Mahallesi’nde üzüm bağlarını gezerek üreticiler ve tarım işçileriyle sohbet etti, üzüm kesti. Sergi yapan işçilerle de konuşan Belediye Başkanı Çerçi, geçtiğimiz günlerde açıklanan kuru üzüm taban fiyatının üreticinin yüzünü güldürdüğünü dile getirdi. Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Malumunuz Manisa çekirdeksiz üzümün başkenti. Yüzde 95’i ilimizde üretiliyor. Sarı altın dediğimiz meyvemizde hasat başladı. Tüm üreticilerimize bol rekolte diliyorum. İlçemizde de üzüm üretimi yoğun. Üreticilerimizle fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Şimdi de bağları gezerek üzüm üreticimizi ve tarım işçilerimizi dinledik. Üreticimiz bu yıl açıklanan fiyattan genel olarak memnun. Onların nezdinde tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Üreticilerimize de hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu. Belediye Başkan Çerçi’ye ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Musa Dirik ve Belediye Meclis Üyesi İlkcan Durmaz eşlik etti. 

Başkan Hakan Şimşek’ten çarşı esnafına ziyaret

Büyükşehir 236 mahalleye ücretsiz internet götürdü

Salihli TSO Kent Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

  • Perşembe 6.4 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.