Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Çerçi, Ayn-i Ali ve Tevfikiye’de esnaf ziyareti yaptı

0

SİYASET 27.03.2021 01:00:56 1337 0
Başkan Çerçi, Ayn-i Ali ve Tevfikiye’de esnaf ziyareti yaptı


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ayn-ı Ali ve Tevfikiye mahallelerinde esnafı ziyaret ederek, hayırlı kazançlar diledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, mahalle ziyaretlerine Ayn-ı Ali ve Tevfikiye mahalleleri ile devam etti. Ziyaretlerde kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılınmaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Çerçi, esnaf ve vatandaşlardan pandemi kurallarına uymalarını istedi. Cuma namazını Malta Camisinde kılan Başkan Çerçi, namaz sonrası Ayn-ı Ali ve Tevfikiye’de esnaf ziyareti yaptı. Başkan Çerçi, aynı zamanda ziyaretlerde Ayn-ı Ali Kültür ve Taziye Evi ile Ayn-ı Ali Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’nu da ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Çerçi’ye AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Akyel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve daire müdürleri eşlik etti.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false
  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.