Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN ÇELİK’TEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

0

SİYASET 17.02.2021 16:11:26 1402 0
BAŞKAN ÇELİK’TEN REGAİB KANDİLİ MESAJI






Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Üç Ayların başlangıcı ve Regaib Kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında “Büyük bir sevinç ve huzurla Allah’ın rahmeti, bereketi, bağışlaması bol bir manevi mevsime Üç Aylara girişimizi müjdeleyen bir Regaib Kandilini daha idrak ediyoruz. Geçen yıl bu mübarek geceyi ve Üç Ayları idrak edip bu yıla erişemeyip Hakk’ın rahmetine kavuşan müminlere ve bu vatan için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.  Üç Ayların başladığını müjdeleyen bu mübarek gece; Allah’ın bağışlamasının, lütuf ve kereminin indiği rağbet gecesidir. İnsan Allah katında rağbet ettiği şeylere göre rağbet görür. Bu kutlu gecede ‘rağbetimizi’ iyiye, doğruya, güzele, güzel ahlaka ve Allah’a yöneltip onun rızasına talip olarak Allah’tan rağbet görmeniz dileğiyle bütün hemşerilerimin, cümle Müslümanların Regaib Kandilini kutlar, Regaib Kandilinin ve Üç Ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.