BAŞKAN ÇELİK İSTİKLAL MARŞI’NI EN GÜZEL OKUYAN ELİF SARE’Yİ MİSAFİR ETTİ

0

MANİSA- İLÇELER 12.03.2022 15:34:39 1261 0
BAŞKAN ÇELİK İSTİKLAL MARŞI’NI EN GÜZEL OKUYAN ELİF SARE’Yİ MİSAFİR ETTİ

İstiklal Marşı’nın On Kıtasını Güzel Okuma Yarışması’nda birinci olan MER Koleji 2. Sınıf öğrencisi Elif Sare Göktekin,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, kendisine birincilik getiren performansını bir de Başkan Çelik için sergiledi. Başkan Çelik,  performansı ve başarısı için minik Elif Sare’yi tebrik ederek,  kendisine çeşitli hediyeler verdi.

Okulunda düzenlenen İstiklal Marşı’nın On Kıtasını Güzel Okuma Yarışması’nda birinci olan 8 yaşındaki MER Koleji 2. Sınıf öğrencisi Elif Sare Göktekin, amcası Mürsel Göktekin ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, kendisine birincilik getiren performansını bir de Başkan Çelik için sergiledi. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de hazır bulundu. Minik Elif Sare’yi belediyede misafir eden Başkan Çelik,  bir süre onunla sohbet ederek katıldığı yarışma hakkında bilgi aldı.  Elif Sare daha sonra kendisine birincilik getiren şiir performansını sergiledi. Elif Sare performansı ve şiir okumasıyla Başkan Çelik’in beğenisini kazanırken; Başkan Çelik,  minik Elif Sare’yi tebrik ederek,  ona çeşitli hediyeler verdi.
 

Akhisar’daki Yangına Büyükşehir Müdahalesi: Evleri ve Hayvanları Alevlerden Kurtardılar

Minik Kalplere Moral Ziyareti

Şehzadeler’de Esnaftan Aşure Hayrı

İbrahim Onaylı TFF’de Üst Klasman Temsilciliğe Yükseldi

Keçiliköy Camii Dualarla Açıldı

Metin Öztürk Manisa’ya Veda Etti: “Bu Final Benim İçin Mutlu Bir Son”

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 40 Binden Fazla Sentetik Hap Ele Geçirildi

Köprübaşı’nda Tarım Alanında Yangın: 11 Kişi Tahliye Edildi

  • Pazar 42.7 ° / 20.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 42.1 ° / 21 ° Güneşli
  • Salı 39.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.