Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Bilgin, Hizmet İçin Sahaya Çıkıyor

0

GÜNDEM 30.04.2019 11:04:05 977 0
Başkan Bilgin, Hizmet İçin Sahaya Çıkıyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Millet İttifakı CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı olarak seçime katılan ve ilçe tarihinde en yüksek oyu alarak seçimi kazanan Başkan Bilgin, bir ay boyunca tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Bu süre zarfında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bilgin, 2 Mayıs 2019 tarihi itibariyle yürütülen yatırım ve hizmetlerin takibi için sahaya çıkacağını, bu nedenle vatandaşların anlayışına sığınarak tebrik ziyaretlerini kabul edemeyeceğini belirterek şunları kaydetti;

'Tebriklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen ve tebrik etmeyi düşünen vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Projelerimizi hayata geçirmek için artık sahaya çıkmamız gerekiyor. Saruhanlımıza hizmet edebilmek için, vatandaşlarımızın anlayışına sığınarak 2 Mayıs tarihi itibariyle tebrik ziyareti kabul etmeyeceğiz. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde ilçemize en iyi hizmetleri yapmak için çalışacağız. Kapımız yine her zamanki gibi vatandaşımıza açık olacak. Ancak tebrik ziyaretleri yerine sorunlarımızın çözümü, hizmetlerin hayata geçmesi için yapılacak ziyaretleri ön plana çıkaracağız. Bu konuda anlayış gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun; bundan sonra biz vatandaşımızın ayağına gidecek, çayını içecek, onların sıkıntılarını çözmek için sahada olacağız.”


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.