Başkan Bilgin'den Otizmli Öğrencilere Destek

1

SARUHANLI 27.04.2022 12:42:25 2033 0
Başkan Bilgin



Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Özel Bircan Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Danışmanlık Merkezi Genel Koordinatörü Aşkın Nehir ve bu kurumda eğitim gören Otizmli çocukların ailelerini makamında kabul etti.

Başkan Bilgin, Otizmli öğrencilerin eğitim ve spor dalında Belediyenin tesislerini ücretsiz olarak kullanabileceklerini ifade ederek, 'Özel çocuklarımız için Belediyemizin imkanlarını hizmete açmaya hazırız. Çocuklarımız diledikleri zaman tesislerimizi kullanabilir. Onların eğitimine katkı sağlamak bizlere büyük mutluluk verir' dedi.

Özel Bircan Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Danışmanlık Merkezi Genel Koordinatörü Aşkın Nehir ise öğrencilere sağlayacağı imkanlardan dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

Ziyarette, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu da yer aldı.


 

Başkan Çetin Akın: “Dayanışma Büyüdükçe Bir Şehir Güçlenir; Paylaştıkça Bereket Artar”

Manisalı Milli Badmintoncu Ravza Bodur’dan Avrupa’da Tarihi Başarı

Kula Belediyesi’nden Toplumsal Dayanışmaya Güçlü Destek

Başkan Balaban Esnaf Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Emlak Konut’u Geçti, 2’nciliğe Yükseldi

Yenişehirlioğlu: “Manisa’da Yatırım Seferberliği Devam Ediyor”

Anahtar Parti Şehzadeler’de “Yasin Çınar” Dönemi

Meclis’e “Zorunlu Aşı” Teklifi: Hukuk Cephesinden Sert Tepki

  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 8.3 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.