Baş, Türkiye’nin umudu gençler…

BTP Lideri Hüseyin Baş, partisince Bolu Mudurnu’da düzenlenen kampta yaptığı konuşmada, ‘ülkeyi gençler olarak biz kurtaracağız’ dedi.

SİYASET 19.08.2023 12:33:00 3236 0
Baş, Türkiye’nin umudu gençler…

 

 


 

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı Bolu’da başladı.
Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı kampın açılışında BTP Genel Başkanı “Gençliğin umudu Hüseyin Başkan” sloganları ile karşılandı.
Kampın ilk oturumu olan gençlik kollarıyla buluşma toplantısına katılan Hüseyin Baş, “Beni en çok gururlandıran, en çok mutlu eden 7’den 70’e bütün Türkiye buraya toplandık. Aslında Türkiye’nin özlediği tabloyu Bağımsız Türkiye Partisi olarak burada Bolu’da sergiliyoruz. Kürt’ü burada, Laz’ı burada, Çerkez’i burada, Arap’ı burada, herkes burada, herkes tek bir ağızdan “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diyor. Herkes tek bir ağızdan “Atatürk’ün yolundayız” diyor. Beni gururlandıran bir tablo bu, Türkiye’nin de ihtiyacı olan tablo bu” dedi.

“Ülkeyi gençler olarak biz kurtaracağız”

Türkiye’nin umudunun gençlerde olduğunun altını çizen Hüseyin Baş, “Türkiye’ye seçim nasıl yapılır göstereceğiz, kapı kapı bütün Türkiye’yi gezeceğiz. Bu sağı solu parsellemiş, adeta Türkiye’yi babalarının çiftliği gibi gören, o 60’ını 70’ini geçmiş, notere gidip vekalet verecek olsa, sağlık raporu verecek insanların hegemonyasından ülkeyi gençler olarak biz kurtaracağız” diye konuştu.

BTP kampı, panel ve seminerlerle devam ediyor

Bolu Mudurnu’da Cuma günü başlayan BTP’nin yaz kampı, düzenlenen seminer, panel ve teşkilat toplantılarıyla devam ediyor.
3 günlük kamp Pazar günü Genel Başkan Hüseyin Baş’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay yaşamını yitirdi

Anahtar Kelimeler: Türkiye’ umudu gençler…
  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.