Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Baş, Türkiye’nin umudu gençler…

BTP Lideri Hüseyin Baş, partisince Bolu Mudurnu’da düzenlenen kampta yaptığı konuşmada, ‘ülkeyi gençler olarak biz kurtaracağız’ dedi.

SİYASET 19.08.2023 12:33:00 1668 0
Baş, Türkiye’nin umudu gençler…

 

 


 

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı Bolu’da başladı.
Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı kampın açılışında BTP Genel Başkanı “Gençliğin umudu Hüseyin Başkan” sloganları ile karşılandı.
Kampın ilk oturumu olan gençlik kollarıyla buluşma toplantısına katılan Hüseyin Baş, “Beni en çok gururlandıran, en çok mutlu eden 7’den 70’e bütün Türkiye buraya toplandık. Aslında Türkiye’nin özlediği tabloyu Bağımsız Türkiye Partisi olarak burada Bolu’da sergiliyoruz. Kürt’ü burada, Laz’ı burada, Çerkez’i burada, Arap’ı burada, herkes burada, herkes tek bir ağızdan “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diyor. Herkes tek bir ağızdan “Atatürk’ün yolundayız” diyor. Beni gururlandıran bir tablo bu, Türkiye’nin de ihtiyacı olan tablo bu” dedi.

“Ülkeyi gençler olarak biz kurtaracağız”

Türkiye’nin umudunun gençlerde olduğunun altını çizen Hüseyin Baş, “Türkiye’ye seçim nasıl yapılır göstereceğiz, kapı kapı bütün Türkiye’yi gezeceğiz. Bu sağı solu parsellemiş, adeta Türkiye’yi babalarının çiftliği gibi gören, o 60’ını 70’ini geçmiş, notere gidip vekalet verecek olsa, sağlık raporu verecek insanların hegemonyasından ülkeyi gençler olarak biz kurtaracağız” diye konuştu.

BTP kampı, panel ve seminerlerle devam ediyor

Bolu Mudurnu’da Cuma günü başlayan BTP’nin yaz kampı, düzenlenen seminer, panel ve teşkilat toplantılarıyla devam ediyor.
3 günlük kamp Pazar günü Genel Başkan Hüseyin Baş’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Türkiye’ umudu gençler…
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.