Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Baş, Bu zafer bin yıl geçse de kutlanacaktır

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “101 yıldır bu topraklarda zafer kutlanır, 1000 yıl daha geçse yine kutlanacaktır. Minnettarız Ata’m…” dedi.

SİYASET 30.08.2023 13:48:00 1771 0
Baş, Bu zafer bin yıl geçse de kutlanacaktır

 

 


30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş,  “101 yıldır bu topraklarda zafer kutlanır, 1000 yıl daha geçse yine kutlanacaktır. Minnettarız Ata’m…” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında, “Tarihimizin en müstesna zaferinin yıl dönümündeyiz. Zafer bayramımız kutlu olsun. 26 Ağustos 1922’e başlayan büyük taarruz 4 gün içinde kesin bir zaferle sonuçlandı. Bu büyük zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz.” diyen BTP lideri şu ifadeleri kullandı.

“Malazgirt’i, İstanbul’un fethini Atatürk sayesinde kutluyoruz”

“Günümüzün keşke Yunan galip gelseydi diyenlerinin ataları 101 yıl önce Türk milletinin atası karşısında bozguna uğradı. Atatürk 1919’da Samsun’dan yaktığı bağımsızlık yürüyüşünü türlü imkânsızlıklara rağmen 4 yıl gibi kısa bir süre içinde tamamladı ve Türk milletine işgal edilmiş bir coğrafyadan bir vatan çıkardı. Eğer bu son zaferimiz olmasaydı tarihimizdeki hiçbir zaferimizi kutlayamayacaktık. Bu bakımdan bugün Malazgirt Zaferini, İstanbul’un fethini ve daha nice zaferleri kutlayabiliyorsak bu Atatürk imzalı son zaferimiz sayesindedir. Aksi takdirde işgal altındaki bir vatanda zafer kutlaması yapmak mümkün olmayacaktı.

“Bağımsızlığımız her açıdan tehdit altındadır”

Bugün bizlere düşen, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatana sahip çıkmaktır.  Gelinen noktada ne yazık ki durum hiç de iç açıcı değildir.   Bağımsızlığımız her açıdan tehdit altındadır. Afganistan’dan Afrika’ya kadar geniş bir coğrafyadan getirilen milyonlarca yabancı tüm kentlerimize yayılmış ve demografik yapımız bozulmuştur. Bu durum ensar- muhacir edebiyatıyla izah edilemeyecek düzeyde bir beka sorunudur. Türkiye bu yönüyle her türlü dış provokasyona açık hale getirilmiştir.

“Türkiye Düyun-u Umumiye tarafından yönetilen bir ülke görünümünde”

Ekonomideki durum daha da vahimdir. 22 yıllık AKP iktidarının sonunda geldiğimiz nokta yüksek enflasyon ve yüksek faiz kıskacıdır. Cumhuriyetin kazanımı olan ne varsa özelleştirme adı altında elden çıkaran, madenlerimizi yabancılara peşkeş çeken iktidar ne yazık ki Türkiye’yi ekonomik bağımsızlığının kaybetme noktasına getirmiştir. Bugün Türkiye Düyun-u Umumiye temsilcileri tarafından yönetilen bir ülke görünümü arz etmektedir.

“Dış politikada Türkiye ciddi kayıplara uğramıştır”

Dış politikada Türkiye ciddi kayıplara uğramıştır. Seçim öncesi köpürtülen Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Ege, Suriye, Libya gibi konularda derin bir sessizliğin içine girilmiştir.
İktidar her açıdan Türkiye’yi uçurumun kenarına getirmişken muhalefet de bu kötü gidişata çanak tutmaktan başka bir tavır ortaya koyamamaktadır. Türkiye yanarken muhalefet kendi içinde koltuk kavgası yapmaktadır.

“Kurtuluşun yolu Bağımsız Türkiye Partisi’dir”

Geldiğimiz noktada iktidarın da muhalefetin de Türk milletinin sorunlarına çözüm üretecek bir durumu ve de niyeti bulunmamaktadır. Bu tabloda görev Türk milletine düşmektedir. Atatürk’ün ifadesiyle milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. Bu kurtuluşun yolu da Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Parti programımızda yer alan Prof. Dr. Haydar Baş imzalı Milli Ekonomi Modeli Türkiye’yi uçurumun kenarından alarak kainat devleti yapacak yegane modeldir. Bu bakımdan Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak lafla değil proje ile olur. Bu da ancak ve ancak Bağımsız Türkiye Partisi’dedir. Bağımsız Türkiye Partisi Türkiye’yi Atatürk’ün muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracak partidir. Bu vesile ile bir kez daha tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar, bizlere bu aziz vatanı emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anarım. Ruhları şad olsun.”

“Bu zafer 1000 yıl daha geçse yine kutlanacaktır”

Öte yandan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş sosyal medya hesabından da “101 yıldır bu topraklarda zafer kutlanır, 1000 yıl daha geçse yine kutlanacaktır. Minnettarız Ata’m…” notuyla bir paylaşım yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: zafer geçse kutlanacaktır
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.