Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Bakanlıktan Şehzadeler'e istihdam desteği

0

BÖLGE 28.02.2017 21:55:13 1952 0
Bakanlıktan Şehzadeler

Başvuruların 3 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR İl Müdürlüğü veya İŞKUR’un resmi web adresinden yapılabileceğini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 10 Mart Tarihin de Bedesten ’de Noter huzurunda yapılacak olan kura ile 6 ay boyunca 175 kişinin istihdam edileceğini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapmamın da Toplum Yararına Çalışma programı ile İŞKUR tarafından belirlenecek olan 175 işsiz vatandaşı 6 ay süre ile çevre temizlik işlerinde istihdam edecek. Daha önce de Toplum Yararına Çalışma programı çerçevesinde toplamda 255 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak daha önce yapmış olduğumuz 3 projede toplamda 255 işsiz vatandaşımızın İŞKUR’un belirlediği süreler içerisinde Belediyemizde istihdam etmiştik. Bu yıl da ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ çağrısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun başlatmış olduğu proje kapsamında Toplum Yararına Çalışma projesi ile Belediyemizin çevre temizlik işlerinde istihdam edilmek üzere 175 kişilik bir proje hazırladık. Kabul gören projemiz için başvurmak isteyen vatandaşlarımız 3 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar İŞKUR Manisa İl müdürlüğüne şahsen müracaat edebilir ya da İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden de başvuruda bulunabilir. İŞKUR’un yapacağı çalışmanın ardından 10 Mart Cuma günü’ de Bedesten Nikâh Salonunda noter huzurunda yapılacak olan kura ile de Belediyemizde 6 ay süre ile istihdam edilecek olan 175 kişi belirlenmiş olacak. Bu projemiz ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızdan ” dedi. Bugüne kadar yapılan 3 proje için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yaklaşık 2 Milyon 200 Bin TL’ destek aldıklarını ifade eden Başkan Çelik, bu desteğin yeni projede alınacak olan 2 Milyon 300 Bin TL ile toplamda 4 Milyon 500 Bin TL’ye çıkacağını belirtti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.