Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bakan Koca: Yeniden kapanma olmayacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarında 40 kat artış yaşandığını belirterek, “Yeniden kapanma ve benzeri durumlar olmayacak” dedi.

SAĞLIK 19.07.2022 15:39:00 3553 0
Bakan  Koca: Yeniden kapanma olmayacak


 

 

Salgında yeni vaka artışı sürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "günlük 40 kat artış var" dedi. “Hastane yükü 3 kat kadar arttı” Henüz hastane yüküne yansıyan bir tablo oluşmadığını söyleyen Bakan Koca, “Hastane yükü 3 kat kadar arttı. Ciddi bir hastane yükümüzün olmadığını çok rahat söyleyebiliriz. Yoğun bakımlarda da bu artışların belirgin ve ciddi olmadığını görüyoruz.” dedi. “Yeniden kapanma olmayacak” Koca; yeni yoğun bakım üniteleri açmaya ihtiyaç olmadığını belirtti. “Panik havası yok. Yeniden kapanma ve benzeri durumlar olmayacak” diyen Koca, şöyle devam etti: “Kişisel tedbirlere uyarak artık koronavirüsle yaşamayı öğrendik. Koronavirüs bitti mi? Bitecek mi? Bitmeyecek. Bir Influenza gibi düşünün. Zaten son dönemde de belirtileri grip benzeri seyrediyor. Daha çok boğaz ağrısı, burun akıntısı ve ateşle seyrediyor ve beraberinde de kas ağrılarını görüyoruz. Ama ek hastalığı olanlarda hastaneye yatışa kadar giden sonuçlara sebep olabiliyor. Onun için dikkatli olmalıyız.”
 


Ramazan-18

Ramazan-17

Mustafa Arı Projelerini Açıkladı!

Ramazan-16

Ramazan-15

Ramazan-14

Ramazan-13

Anahtar Kelimeler: bakan koca: yeniden kapanma olmayacak
  • Perşembe 19.6 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 10.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.