Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Bakan Kasapoğlu’ndan Kobaklar İlkokulu öğrencilerine kitap

0

MANİSA- EĞİTİM 19.03.2021 00:20:03 1599 0
Bakan Kasapoğlu’ndan Kobaklar İlkokulu öğrencilerine kitap


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gördes ilçesi Kobaklar İlkokulu öğrencilerine gönderilen kitaplar, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Ömer Kutlu ve Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay tarafından öğrencilere teslim edildi. Konuyla ilgili konuşan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 'Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun sosyal medya üzerinden duyurduğu köy okullarına kitap kampanyası kapsamında Gördes Kobaklar İlkokulu öğrencilerine kitaplarını ulaştırdık. Çocuklarımızın kitap okuyarak büyümesi, ülkemizin gelişimi açısından çok önemli. İyi bir gelecek için çok kitap okumalı, spor yapmayı da hayatımızın parçası haline getirmeliyiz. Eğitim ve spor bir bütündür. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerine katkı sunmak ve onların güvenli yarınlara ulaşmasını sağlamak hepimizin görevi. Öğretmenlerimiz, okul kütüphanelerindeki eksikleri, ihtiyaçları bizlere yazabilirler.' dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.