Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAĞIMLI ANNELERİ ÇOCUKLARI İÇİN SAVAŞIYOR

İZMİRTUMED himayesinde bir araya gelen bağımlı savaşçıların anneleri farkındalık çalışması başlattı, etkinlik geniş bir katılımla gerçekleşti.

SAĞLIK 6.05.2023 00:00:00 2545 0
BAĞIMLI ANNELERİ ÇOCUKLARI İÇİN SAVAŞIYOR

 

 

 

İZMİRTUMED himayesinde bir araya gelen bağımlı savaşçıların anneleri farkındalık çalışması başlattı, etkinlik geniş bir katılımla gerçekleşti.

HABER MERKEZİ

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (İZMİRTUMED) himayesinde bir araya gelen bağımlı savaşçıların anneleri İzmir Konak YKM önünde geniş bir katılımla farkındalık çalışması gerçekleştirdi. İZMİRTUDEM Genel Başkanı Bedri Yalçın, bağımsız millletvekili adayı Ferhan Ademhan, Ruhi Tığlı, Özlem Karaca, Esme Koç, Şefika Yakut, Berrin Güner, Necla Sivaşan, Yüksel Yalçın, Sıla Ezgi Sert ve İpek Nezir'in destek verdiği hareket bağımlı annelerin farkındalık çalışmasına katkı sağladı. Bağımlı annelerinin yaşadığı sorunlara ve çocuklarının uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele konularına dikkat çekerek toplumun bu konuda bilinçlenerek çözümüne katkı sağlanmasını amaçladıklarını belirten Genel Başkan Bedri Yalçın, "Bağımlılık sorunu toplumumuzun en büyük sorunlarından biridir. Özellikle gençlerimizin uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele etmeleri için ortak bir çaba göstermeliyiz. Bu hareket bağımlı annelerin seslerinin duyulması için önemli bir adım olacaktır" dedi. İZMİRTUMED 0552 857 35 35

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.