Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AZEREV'den Azerbaycan Ordusuna Destek

Manisa Azerbaycan Kültür Evi (AZEREV) yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Teşkilat Başkanı Yalçın Taşdemir, Azerbaycan ordusunun her zaman yanında olduklarını açıkladı.

BÖLGE 22.09.2023 17:16:00 1689 0
AZEREV

Azerbaycan Ordusunun ayrılıkçı terör gruplarına karşı Karabağ’da başlatmış olduğu operasyonlara karşı merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu ve MANİSA Azerbaycan Kültür Evi’nden (AZEREV)destek geldi.  Manisa Azerbaycan Kültür Evi (AZEREV) yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Teşkilat Başkanı Yalçın Taşdemir, Azerbaycan ordusunun her zaman yanında olduklarını açıkladı. 
Taşdemir, ““SSCB’nin dağılmasını fırsat bilen ayrılıkçı Ermeni terör yapıları gerek Ermenistan’ı gerekse kimi batılı emperyal güçleri arkalarına alarak Karabağ’da 30 yıl süren fiili bir durum yaratmış ve Azerbaycan topraklarını işgal etmişlerdir. 44 gün devam eden ve 8 Kasım 2020 günü Azerbaycan’ın zaferi ile sonar eren savaşın sonuçlarını içine sindiremeyen emperyalizm destekli bu terör yapıları sadece Azerbaycan’a değil aynı zamanda başta Ermenistan halkı olmak üzere bölge barışına da zarar vermektedirler. Bölgede sağlanacak kalıcı barışın, en çok bir fanusun içine sıkışmış Ermenistan halkına yarayacağı aşikârken bunun yerine çatışmayı sıcak tutarak kin ve nefret duygularını derinleştirerek kalıcı izler açmak emperyalizmin klasik taktiğidir.   Bu gerekçelerle Karabağ’da yaşayan Ermeni kökenli Azerbaycanlılara sesleniyoruz; Sizle, Şanlı Azerbaycan Devletinin eşit yurttaşları olarak yaşamayı tercih edin. Biliniz ki, cebinize koyacağınız Azerbaycan Devlet kimliği çok kıymetlidir ve sizlere büyük onur verecektir. Bugüne kadar yaşananları Büyük Azerbaycan Halkı ve Devleti geçmişte bırakacak ve sizlere eşit yurttaş olarak davranacaktır. 

Savaş bitmiştir ve artık barış zamanıdır. Bu tür ayrılıkçılara inanmayın ve alan açmayın. Gelin Kafkaslardaki barışın teminatı siz olun. Bizler, kadim Azerbaycan toprağı olan Karabağ’da her türlü ayrılıkçı terörü ve emperyalist baskıları şiddetle kınıyor ve Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü sonuna kadar savunuyoruz. Azerbaycan’ın meşru hakkı olan terörle mücadelesini sonuna kadar desteliyoruz. Bu sebeple her türlü emperyalist oyunları ve terörist eylemleri şiddetle red ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile sunarız” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: AZEREV' Azerbaycan Ordusuna Destek
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.