Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş’ten Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Altın

MCBÜ Spor Kulübü sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş, Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda tek kadın ve çiftler kategorisinde iki altın madalya kazandı.

SPOR 2.09.2025 18:52:08 184 0
Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş’ten Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Altın

      (MHA)   Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş Aerobik Cimnastik kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'nda tek kadın ve çiftler kategorisinde iki altın madalya kazandılar. Ayşe Begüm Onbaşı, elemede 19.900, finalde ise 19.400 puan alarak altın madalya kazandı. Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş çiftte 18.700 puan alarak birinciliğe ulaştı. Antrenörleri MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Gürkan Er eşliğinde Şampiyonaya katılan sporcularımız Rektörümüz Prof. Dr .Rana Kibar'a ve Kulüp Başkanımız Prof. Dr. Murat Taş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının yükselerek devam edeceğinin sözünü verdiler.

Ümit Özdağ Manisa Dostlar Meclisi’nde Gündemi Değerlendirdi

Vali Vahdettin Özkan Sarıgöl’de Yenilenen Okulları İnceledi

RC Rota Yapı’dan Medya Sektörüne Yenilikçi Adım: RC Rota Medya

Turgutlu Belediyespor Kadın Takımlarından Çifte Galibiyet

Şehzadeler Belediyesi’nden “Çöp Ev”e Temizlik Müdahalesi

Milli Judocu Enes Pınar’dan Bir Ayda İki Balkan Madalyası

Manisalı Öğrenciler Arıların Sıra Dışı Dünyasını Keşfetti

Başkan Çetin Akın: “Muhtarlarımızla Ortak Akılla Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

  • Salı 18 ° / 9 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.9 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.2 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.