Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

'Ayakkabı boyama kulübesi’ sözünü tutmayan MHP li Başkan Ergün’ü protesto etti

62 Yaşındaki Haluk Oktay, onlarca Büyükşehir çalışanınca üzerine çullanılarak ve boğazı sıkılarak olay yerinden derdest edildi

MANİSA - ASAYİŞ 12.04.2023 19:35:00 2626 0

 

62 Yaşındaki Haluk Oktay, onlarca Büyükşehir çalışanınca üzerine çullanılarak ve boğazı sıkılarak olay yerinden derdest edildi

Ahmet ÜNSAL

MHP li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Meclis toplantısına katılmak üzere makam arıcından indiği sırada MHP’nin radikal üyesi olan Manisalı esnaf Haluk Oktay tarafından başkan Ergün’ü ‘Ayakkabı boyama kulübesi’ sözünü tutmadığı gerekçesiyle protesto etti. Oktay’ın bu protestosuna karşılık ona el sallayarak yanıt verirken onlarca Büyükşehir çalışanınca üzerine çullanılarak ve boğazı sıkılarak olay yerinden derdest ederek aynı hoş görüyü göstermedi. Oktay’ı yakından tanıyan MHP li Belediye çalışanı ‘Ayakkabı boyama kulübesi’ hayata geçirme sözü ile ikna ederek olay yerinden uzaklaştırdı.

62 Yaşındaki Haluk Oktay, geçtiğimiz yıl 15 Haziran 2022 tarihinde MHP li Manisa Büyükşehir tarafından tüpçü dükkanının kapatıldığı gerekçesiyle kendisini demir korkuluklara bağlamıştı.

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen Haluk Oktay, dünkü Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının yapılacağı Belediye Kültür sitesi girişinde Başkan Cengiz Ergün’e yönelik yeni protesto şekliyle ortaya çıktı.

Başkan Ergün’ün korumaları ve kurmayları ile birlikte meclis salonuna gelen makam aracından indiği sırada Haluk Oktay, yolun karşısındaki park yapılma tabelasına defalarca vurarak “Cengiz Başkanım verdiği ayakkabı boyama kulübesi sözünü tutmadın.Sözünü tutmanı bekliyorum. Sözünü tutana kadar protestolarım sürecektir” haykırışlarını fark eden MHP li Belediye Başkan Ergün, kendisini protesto eden Oktay’a gülümseyerek el sallayarak meclis toplantısının yapılacağı salona girdi.

Başkan Ergün’ün salona girişi ile aynı paralelde onlarca Büyükşehir çalışanı ise başkanını protesto eden Haluk Oktay’ın üzerine çullanarak ve boğazını sıkarak yere yatırıp derdest etti.

Eylemci Oktay ve belediye çalışanlar arasındaki arbede çevredeki vatandaşlarca şaşkınlıkla izlendi.

Haluk Oktay’ı yakından tanıyan MHP li bir belediye çalışanı ise ayakkabı boya kulübesi vereceğiz sözü ile ikna ederek olay yerinden uzaklaştırmayı başardı.

Manisalılar şimdi Oktay’a verilen sözün yerine gelip gelmeyeceği gelmediği takdirde yeni eylemin hangi boyutta olacağını merak etmeye başladı.

 


 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.