Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesi muhteşem final

0

MANİSA-GENEL 25.04.2022 00:01:58 1063 0
Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesi muhteşem final


Kuruculuğunu Manisa Yunusemre Valide Sultan Anaokulu öğretmenlerinden Özlem Cevher ile İzmir Kemalpaşa 8 Eylül İlkokulu öğretmenlerinden Özlem Yılmaz’ın yaptığı ‘Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesi ile Atatürk’ün çocuk sevgisine dikkat çekildi. Okulda düzenlenen projeye finaline Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Okul Müdürü Hanife Kural katıldı.
Çocuklara erken çocukluk döneminden itibaren milli ve manevi değerleri benimsetmek, bütün dünyaya mal olmuş ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü tanıtmak, sevdirmek ve Atatürk’ün çocuk sevgisini anlatmak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını etkin bir şekilde kutlamak için bu projede buluşan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz projenin finalini ay yıldızlı bayrağımız ve Ukrayna, Makedonya, Bulgaristan, Hindistan, İspanya, Azerbaycan, Meksika, Mısır, Japonya ve Madagaskar   ülke bayrakları çalışmaları ve çocukların aileleriyle tasarladıkları ülke kostümleri ile projenin finalini gerçekleştirdiler. Bu proje ile farklı kültürleri tanırken eğlenceli vakit geçiren minikler, aileleriyle beraber tasarladıkları kostümlerle güzel vakit geçirmiş oldular.
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı açıklamada “Bugün çocuklarımıza armağan eden ülkemizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 ülkede  tanıtıldığı Atam izindeyiz projesinde Valide Sultan Anaokulu’ndayız. Projede emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Valide Sultan Anaokulu Müdürü Hanife Kural ise “Atatürk’ün izinde Dünya çocukları e-twinning projesinde kapsamında   Mustafa Kemal Atatürk’e  ve Atatürk’ün çocuk sevgisine dikkat çekerek 23 nisan haftasını eğlenceli bir şekilde kutlamışlardır.  Çocuklarımız okul öncesi dönemde yaparak ve  yaşayarak  öğrendikleri milli manevi değerlerimizin izlerini hayatları boyunca taşıyacaklardır. Projenin final sergisini okulumuzda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projede emeği geçen  öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.