Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ATA SPOR MANİSA ŞAMPİYONU OLDU

Ata Spor genç kızlar voleybol takımı genç kızlar kategorisinde Manisa şampiyonu oldu.

MANİSA -SPOR 8.02.2024 14:38:00 1176 0
ATA SPOR  MANİSA ŞAMPİYONU OLDU

 

Ata Spor genç kızlar voleybol takımı genç kızlar kategorisinde  Manisa şampiyonu  oldu. 

 

09.02.2024 çarşamba günü Atatürk Spor Salonun'da oynanan Ata Spor-Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında gerçekleşen  final maçın da sahadan 3-0 lık net skorla ayrılan Ata Spor şampiyonluğunu ilan etti. Baştan sona Ata Spor üstünlüğünde geçen maçı ilk set 25-18 ikinci set 26-24 ve son set 25-23 alarak bayan voleybol da Manisamızı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkına sahip oldu.

 

2011 yılında kurulan ve son yıllar da güçlü alt yapısıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ata Spor Kulübü  büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. bu yıl kadınlar profesyonel  2. lig de de Manisa'yı  temsil eden Ata Spor kulübü başarılarına bir yenisini daha eklemeyi başardı. Ata Spor – Manisa Büyükşehir belediye spor arasında oynanan final maçına sporseverlerin büyük ilgisi olduğu ve dolu türbinler  önünde oynanan maçı büyük heyecanla izleyen her iki kulüp taraftarı da oynanan oyundan ve mücadeleden büyük keyif aldığı gözlendi.

 

Şampiyon takımın baş antrenörü Osman Koca maç sonu yaptığı açıklama da, "öncelikle çok mutluyuz. Maça gelen büyük Ata Spor ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. sporcularımı tek tek kutluyorum.  Alt yapıda bir çok oyuncu yetiştirerek bu kapsamda Manisanın en başarılı kulübü olduğumuzu düşünüyorum. Tabi hiç bir şey kolay değil. Uzun yıllar sonucu verdiğimiz emek ve özveri bizlere bu başarıyı getirdi. Amacımız Manisamızın kızlarına sporu sevdirmek ve bu kültür de onları hayata en iyi şekilde hazırlamak. Biz özel bir kulübüz. Her hangi bir kurum gücümüz ve ekonomik özgürlüğümüz yok. Bir çok eksikliklere rağmen çok iyi antrenman planlaması ve sporcularla ailelerimizin mükemmel uyumunu sağlayarak bu günlere geldik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: MANİSA ŞAMPİYONU
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.