Bugün, 3 Haziran 2024 Pazartesi

ASKIDA EKMEK KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

1

EKONOMİ 16.04.2020 18:21:44 1146 0
ASKIDA  EKMEK KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

Manisa’da bir fırıncı başlattığı Askıda Ekmek Kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürüyor.  Kampanya başladığı günden itibaren askıda olan 800 ekmek ihtiyaç sahiplerine verildi. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi’nde fırın işleten Osman Göres, “İhtiyacı olana askıda ekmek bulunur” sloganıyla Askıda Ekmek Kampanyası başlattı. Kampanya ile fırına gelen vatandaşlar hem ekmek alıyor, hem de askıya ekmek bırakıyor. Böylece ihtiyaç sahibi insanlar gelip askıdaki ekmekten alabiliyor. 

Böyle bir kampanya düşündüklerini ifade eden fırın sahibi Osman Göres, “Böyle bir ortamda zor durumda olan insanların olabileceğini düşündük. Muhtarımızda böyle bir şey düşünüyordu. Böylece kampanyamızı başlattık. İlk etapta 200 ekmek kendim bıraktım. Sağ olsun vatandaşlarımızda katkı sağlamaya başladı. Günlük ortalama 20-30 aileye ekmek veriyoruz. Kampanyamız devam edecek. Allah’ın izniyle bu zor günleri birlikte atlatacağız” dedi.

Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit ise, kampanya sayesinde askıdaki 800’den fazla ekmeğin ihtiyaç sahiplerine verildiğini belirterek, “Vatandaş 5 TL veriyor 2 ekmek alıyor 2 ekmeği de askıya yaz diyor.  Fırın sahibimiz söylüyor bu kadar ekmek olduğunu, bizde ihtiyaç sahiplerini yönlendiriyoruz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 36.4 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Salı 37.3 ° / 21.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 38 ° / 21.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.