Asker Adaylarından Başkan Yaralı’ya Veda Ziyareti

0

GÜNDEM 4.10.2017 14:18:33 1190 0
Asker Adaylarından Başkan Yaralı’ya Veda Ziyareti

Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada askerliğin vatan borcu olduğunu, davul zurnayla askere giden gençlerin bu kutsal görevi en iyi şekilde tamamlayıp evlerine dönmeleri dileyerek şöyle konuştu:

 

“Gençlerimizi askere uğurluyoruz, önümüzdeki ay Türkiye’nin dört bir yanındaki birliklerine teslim olacaklar. Vatana ve millete karşı kutsal görevlerini yerine getirmek için gidiyorlar. Her biri bir birinden değerli pırıl, pırıl gençlerimiz, inşallah güle güle giderler, kendilerine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Atalarımız Çanakkale’de bu vatan için canını verdi. Onların çabası ile bu memleketi kurduk ve bu günlere geldik. Şimdi bizim de bu vatan için bir görevimiz var.  Bu görev askerliktir. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.”

 

Asker adayı gençler ise memleketin birliği ve dirliği için her türlü göreve hazır olduklarını dile getirdi.

MANSİAD ilk genel kurulunu yaptı: Abdullah Bilir güven tazeledi

MCBÜ’de Engelsiz Matematik Destek Programı Tanıtıldı

Muradiye’ye 13 Milyon Dolarlık Atık Su Arıtma Tesisi

Salihli Belediyesi TTI İzmir Turizm Fuarı’nda

Müjdeleri Paylaşan Başkan Çetin Akın: “Yeter ki yatırım yapın”

Manisa’da kasım ayında kaçakçılığa KOM darbesi

Saadet Partisi Akhisar’dan Engelliler Günü ziyareti

LEADER Programıyla 4 ilçeye 60 milyon TL hibe

  • Perşembe 9.1 ° / 1.7 ° Güneşli
  • Cuma 11.1 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 9.8 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.