Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Asad'tan Yenigün'e Tebrik

1

GÜNDEM 17.05.2016 13:11:27 2298 0
Asad

Başkan Macana; 'Renkli içeriği ve mizanpajıyla Yenigün Gazetesi Saruhanlı'da bir boşluğu doldurmuş.  Umuyoruz ki en kısa sürede bu güzide gazete Akhisar'da da  okuyucuyla buluşur' dedi.

Akhisar Spor Adamları Derneği (ASAD), yayın hayatına kısa süre önce başlayan ve Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde okuyucusuyla buluşan Yenigün Gazetesi'ni ziyaret etti. ASAD Başkanı İbrahim Macana, Başkan Yardımcısı Nilüfer Uygun ve Gento lakaplı Erdoğan Cicidurucu, Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Naime Sekizler'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Naime Sekizler; 'Yenigün Manisa Gazetesi, güçlü kadrosu ve her kesimden okuyucuya hitap etme hedefiyle yayın hayatına başladı. Medya dünyasına yeni bir soluk, yeni bir bakış açısı gelecek.

Yenigün Manisa Gazetesi olarak hedefimiz; gördüklerimizi, düşündüklerimizi, bildiklerimizi samimi bir dille yazmak, şahit ve vakıf olduğumuz her konuyu siyasi görüşleri aynı mesafede gözeterek kaleme almaktır.

Asıl olan ülkemiz, asıl olan milletimiz, asıl olan gerçeklerdir. Bu yola çıkarken hedefimiz, milletimizin duyulmayan sesi, görünmeyen yüzü olarak milletimize hizmet etmek olacaktır.

Yayın hayatına yeni başlayan Yenigün Manisa Gazetesi; düşüncelerin ortak bir platformda özgürce konuşulduğu bir mecra olacak. Milletimizle birlikte gönül gönüle, el ele fikirlerimizi yansıtacağımız Yenigün Manisa Gazetesi, hepimizin gazetesi olacak' dedi.

AKHİSAR'DA DA GÖRMEK İSTERİZ

Akhisar Spor Adamları Derneği (ASAD) Başkanı İbrahim Macana ise, renkli içeriği ve mizanpajıyla Yenigün Gazetesi'nin Saruhanlı'da bir boşluğu doldurduğuna işaret ederek, 'Yayın hayatına yeni başlamasına rağmen, gördüğümüz kadarıyla Saruhanlı'da büyük bir ilgiyle okunmaya başlanmış. Haber ve baskı kalitesi mükemmel. Biz Akhisarlılar olarak Yenigün Gazetesini ilçemizde de görmek istiyoruz. İnanıyorum ki Yenigün kısa zamanda bölgesel yayınına başlayacaktır. yaptığınız çalışmaları taktirle izliyoruz. Yenigün Gazetesi'ne ve çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: asadtan-yenigune-tebrik
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.